یه دختریام که از بچگی با شیلنگ کتک میخوردم .....بچهای بودم که همه حسرت قشنگیشو میخوردن .....دختری که دیگران آرزو داشتن چشماشون مثل من آبی باشه.....دختری بودم که چشمم کردن .....دختری که چهارساله بودچاقو رفت تو چشمش.....و این چشمم از بچگی تا الان غصشو دارم....و خبری از اون دختری که مثل پرنسس قشنگ بود نیست......یه دختری که فقط داد میزنه یکم آرومتر بزارید درس بخونم........میشه برای اینکه از این خونه برم دعا کنی برام خواستگار بیاد؟؟؟؟!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه قاشق مرباخوری پودر زنجفیل و یه قاشق مربا خوری زردچوبه و یه قاشق دارچین و چند پر زعفران و ۳ تا هل توی لیوان بزرگ بریز آب جوش روش بریز و درش ببند بعد ۱۰ دقیقه بخور
من با همین دمنوش سریع پریود شدم
🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
عزیزم تا ۱۰ روز عقب افتادن پریود عادیه، و بنظر من اگر اقدامی براي بارداري انجام دادي و احتمال بارداریت هست ، چیزي که ممکنه به جنین آسیب بزنن مثل زعفران و... براي پریود شدن نخور
یه دختریام که از بچگی با شیلنگ کتک میخوردم .....بچهای بودم که همه حسرت قشنگیشو میخوردن .....دختری که دیگران آرزو داشتن چشماشون مثل من آبی باشه.....دختری بودم که چشمم کردن .....دختری که چهارساله بودچاقو رفت تو چشمش.....و این چشمم از بچگی تا الان غصشو دارم....و خبری از اون دختری که مثل پرنسس قشنگ بود نیست......یه دختری که فقط داد میزنه یکم آرومتر بزارید درس بخونم........میشه برای اینکه از این خونه برم دعا کنی برام خواستگار بیاد؟؟؟؟!!!