2777
2789
عنوان

تاحالا مادری بوده بچشو زشت ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 113 پست
یکی بود دخترشو زشت میدید و برای همین همش میگفت رو دستم میمونه برای همین با اولین خواستگار شوهرش داد ...

الهی بگردم من همش فک میکردم همه مادرا بچه هاشونو خوشگل میبینن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم خیلی سفیدو چشم درشت عسلی و بوره من گندمی و ام بیستر احزا صورتم سبیه بابامه ،ولی چشام درشته و ...

از این لحاظ خداروشکر میکنم که دخترم همه وجودش شبیه خودمه

اخه منم شبیه مامانم بودم یعنی کپی خودش بازم میگفت زشتی🤣

مامانم خیلی سفیدو چشم درشت عسلی و بوره من گندمی و ام بیستر احزا صورتم سبیه بابامه ،ولی چشام درشته و ...

منم سفیدم دخترم سبزس ولی خیلی قشنگ میبینمش همش ب مامانم میگم نگا جقد قشنگه میکه اره از چشم خودمون😐😐👀👀

از این لحاظ خداروشکر میکنم که دخترم همه وجودش شبیه خودمه اخه منم شبیه مامانم بودم یعنی کپی خودش باز ...

عزیزم😄

مامانماصن مژه نداره انقد بوره ،من مژهام ب بابام رفته بعد میگ‌کمتر ریمل بزن میخایی جلب توجه کنی و... بعد اونوقت میشینه میگ دلم میخواد برم مژه بکارم😐

برای منم همیشه سواله که بچه ای که زشته آیا مادرش میفهمه زشته یا نه واقعا متوجه نمیشه؟! نه اینکه تو روش یا پیش بقیه بگه زشته ها پیش خودش منظورمه میفهمه یا نه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

برای منم همیشه سواله که بچه ای که زشته آیا مادرش میفهمه زشته یا نه واقعا متوجه نمیشه؟! نه اینکه تو ر ...

منم همینو میخام بدونم الهی بگردم بچه ها همه قشنگن قربون زشتو خوشگلشون😍❤️❤️