2777
2789

برادرشوهرم یه سگ از این کوچولوها خریده ولی درست تربیتش نکرده 

سگه خیلی جاها توی خونه ببخشید ادرار می‌کنه 

شما باشید تو همچین خونه ای مهمان میرید برای شام و ناهار و شب میمونید یا رغبت نمیکنید بمونید؟ 

همه جواب بدید بدونم من حساسم زیاد یا همه مثل من هستن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدم میاد حیون تو خونه باشه اصلاااااا نمیرم همسایه خواهرم آپارتمان هستن سگ داره وقتی بریم خونه خواهرم هر بار چنان پارسی میاااااد ک لعنتی سکتمون میده منم ب خواهرم گفتم زنگ بزن پلیس بیاد اینو جمع کنه بابا سکته میده ما رو هر وقت بیایم ک

میرم قرار نیست اونجا زندگی کنی که فقط میخوای یکیدو ساعت مثل مهمون بری فوقش اومدی خونه لباساتو بشور ولی برو اگر با خود برادر شوهرت و زنش مشکل نداری متاسفانه دوست عزیز گاهی اوقات آدما لیاقت انسان بودن رو ندارن یعنی شرف اون حیوون خیلی بیشتره تا بلا نسبت بعضی انسان نماها بنابراین انقدر سخت نگیر 

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

اصلا جایی که حیوان باشه نمیرم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میرم قرار نیست اونجا زندگی کنی که فقط میخوای یکیدو ساعت مثل مهمون بری فوقش اومدی خونه لباساتو بشور و ...

عزیزم والا برای یه ساعت میرم گاها 

ولی چون شهرستان هستن من برای شب موندن میرم ویلاشون میمونم و بدم میاد خونشون  بمونم 

میخواستم بدونم کارم طبیعیه یا نه