2777
2789
عنوان

حس خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 49 پست
واقعا دوره عقد وقت بارداری نیست، حداقل باید ۳، ۴ سال از زندگی بگذره ، بعد بچه🤐

اره موافقم

بعضی از مردا باید چندسال باهاشون زندگی کنی تا خوب بشناسیشون بعد بچه بیاری

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرک پرم ریخت😕

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
اسی تا کی میخوای اینجوری ادامه بدی؟پدر مادرتو در جریان بزار ببین اونا چی میگن

موافقم ببین نظر اونا چیه

ولی ادم بخاطر بچه مجبوره گاهی کنار بیاد

حداقل ی عروسی بگیره بعد بچه بیاد اینجوری یکمم ضایس

موافقم ببین نظر اونا چیه ولی ادم بخاطر بچه مجبوره گاهی کنار بیاد حداقل ی عروسی بگیره بعد بچه بیاد ...

اینده این بچه چی میشه با همچین پدری ...

نمیدونم من اگه خدای نکرده جای اسی بودم اگه جنین قلبش تشکیل نشده باشه سقط ش میکردم هم خودمو هم بچه رو از دست این مرده خلاص میکردم 

سلام استارتر جون تایپکیتو خوندم خیلی ناراحت شدم میگم الان خونواده ها در جریانن حامله ایی و اینکه شک ...

خانواده اون همه در جریانن خانواده منم فقط مامانم و خالم و عمم دیگه هیچکی

اینده این بچه چی میشه با همچین پدری ... نمیدونم من اگه خدای نکرده جای اسی بودم اگه جنین قلبش تشکیل ...

قلبش تشکیل شده الان سه ماه و خورده ایم خیلی ناراحت شدم امشب فکر نمیکردم تا این موقع هنوز خونه نیاد خدا میدونه کجا رفته

اینده این بچه چی میشه با همچین پدری ... نمیدونم من اگه خدای نکرده جای اسی بودم اگه جنین قلبش تشکیل ...

اینم هست..

اما الان اسی نزدیک ۴ ماهشه

سقط درست نیست اصلا مخصوصا تو ۴ ماهگی

نمیدونم واقعا سخته شرایطش

فقط میدونم هیچ چیزی بی حکمت نیس

حالا این حکمتش چیه نمیدونم

اینم هست.. اما الان اسی نزدیک ۴ ماهشه سقط درست نیست اصلا مخصوصا تو ۴ ماهگی نمیدونم واقعا سخته شرا ...

فقط از خدا کمک میخام اگه واقعا داره خیانت میکنه،حاملگیمو به همه میگم بعدشم طلاق میگیرم میگم خیانت کرده بچمم خودم تنهای بزرگ میکنم :)