2777
2789
عنوان

حس خیانت

632 بازدید | 49 پست

بچه ها من عقدم الان چند وقته حامله میخایم تا چند روز دیگه عروسی کنیم ,من بخاطر حاملگی ام دکتر گفت جنین پایینه نباید از رو پله ها بری اومدم خونه بابام یه چند روزی پیش شوهرم نیستم امروز حدود یک ساعت پیش زنگ زدم رستوران یه چیزی سفارش بدم همون موقع شوهرم زنگ زد اومد پشت خط ،منم قطع کردم بهش زنگ زدم سر و صدا کرد با کی حرف میزدی گفتم زنگ زدم رستوران قطع کرد پیام داد من عروسی هیچی نمیخام نمیدونم چه داستانی داری از این به بعد هیچی نمیخام حروم زاده،منم جوابش دادم گفتم از تماس عکس میگیرم میام نشونت میدم گفتم من حامله ام این حرفا میزنی گفتم گمشو بعدش پیام داد بقران از امروز نمیخامت روزگارت سیاه میکنم من اصلا هر روز با یکی ام  گفت یه ادم خراب هرچی بهش بگی مهم نیست بهتر از این نمیشه گفت خیلیا بهم طعنه زدن من منظورشون الان فهمیدم گفت من اصلا به هیچیت خوشبخت نیستم نه خودت نه بچه حروم زادت برو بندازش من دلم ب بچه و با تو بودن خوش نیست

نمیخام باهات هم زندگی کنم من نمیتونم کنار بیام

برو دنبال هم مدلی خودت خراب 

یعنی هیچکس نیست تاپیک قبل رو شرکت کنن؟!

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این داستان مال سه روز پیشه این سه روز نه زنگی به من زد نه چیزی ،من دیشب ساعت ۴ ۵ حالم بد بود بهش پیام دادم جواب نداد ،دیگه امروز با خواهرش رفتیم بازار بعدش با اصرار خواهرش اومدم خونشون وقتی اومدم اون سرکار بود 

چقد این گردن گیرش خرابه 😐 گند زده بدم گند زده دلش به این زندگی نیس میخاد دکت کنه 

ناموسا چطوری ازین ادم بچه دار شدی یهو اینجوری شد یا قبلا هم اخلاق نداشت؟ 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜
این داستان مال سه روز پیشه این سه روز نه زنگی به من زد نه چیزی ،من دیشب ساعت ۴ ۵ حالم بد بود بهش پیا ...

خب اشتباه کردی این همه بهت توهین کرده

اون باید می اومد دنبالت

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖