2777
2789
عنوان

شوهرم😡😡

604 بازدید | 27 پست

شوهرم یه رفیق لاشیه زن باز دارهخودش متقاعدم میکنه که اون همچین آدمی نیس 

زنش که رفیقمه میگه من خسته شدم اینقد بهم خیانت کرده بچه پیش دبستانیه بااون رقته سر قرار بهش گفته خالس به مامان نگی بجه خونه لوش داده خون به پا شده شوهر منم ول کنش نیس منچیکار کنم اخههه ازش دست بکشه مثل کنه چسبیدن بهم 

یه چیزی هم هست شوهرم یکم نسبت به رفیقش وضع مالیش خوبه همه جاا باماشین مدل بالا میبرتش 

حتی شده بیرون رفتن منو تو روز برفی کنسل کرده بااون رفته؟؟؟؟؟😡😡😡

بامادر شوهرم اینا یه جا زندگی میکنم صدامو نمیتونم در بیارم سواستفاده میکنه!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ات یکیه باید تحمل کنی؟اتفاقا بترسونش از ابروریزی پیش خونوادش من عقد بودم خونشون رفتم بعد ناهار یه کاری کرده بود ک من ناراضی بودم ینی پولی ک احتیاج خودمون بود تو شرایط ضروری رفنه بود قرض داده بود با دعوا و داد و یکی میگف ده تا میشنیدبنده خدا برادرشوهرم از خواب پرید مث ادمای گیج نگامون میکرد هرچی مادرش اومد دنبالم برنگشتم الان گفتی یه جا هستین نمیتونی چیزی بگی یادم اومد پس من چقد پررو بودم نه؟💔😂

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
اتفاقاصداتوببربالا ابروببر تابدبخت نشدی گلم

دقیقا مردا از تنها چیزی ک میترسن آبروشونه البته مردای آبرودار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
خب ن حقداشتی

خب توکه بیشتر حق داری تازه من عقد بودم نه عروسی کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40