2777
2789
عنوان

با یکی که اخلاق و قیافه داره ازدواج میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نداره یک میلیارد کلا داره فقط

تو عنوان گفتی یه تومن فکر کردم منظورت واقعا یه تومنه!

با یه میلیارد تو شهر ما میشه خونه خرید خودشم کار میکنه خرج زندگی رو میده دیگه مشکلی نمیمونه اگه علاقه و تفاهم هم باشه.

من که ازدواج کردم ولی اگه نکرده بودم و چنین کسی بود در صورتی آره میگفتم که چندین سال کامل می‌شناختمش مثلاً فامیل یا آشنا درجه یک بود بین مرد اخلاق و برخودش را میدیدم وگرنه اونایی که سرمایه مالی ندارن بیشترشان ظاهری خوش اخلاق نشون میدن تا بری زیر یک سقف... غریبه بود صدرصد نه 

خب اگه اخلاقش خوب بود و اشتباه نکرده بودی بقیه اش سخت نبود؟

من می‌گم می‌شناختمش منظورم اینم بود که عرضه و جنمشم می‌دیدم در طول چند سال باور کن مرد با عرضه و خوب همه چیزو درست میگه چند سال سختی میکشی اما بعد می‌بینی ارزشش را داشت...

معلومه که نه همه مردهای بی پول اولش اخلاق دارن  اخلاق مرد وقتی وضعش خوبه مشخص میشه

دقیقااااااا  ازدواج کردم چندسال پای یه بیشعور بی پول موندم با بدبختیاش ساختم. تا خانواده خسیسش بعد سال ها چندرغاز پول بهش دادن از این رو به اون رو شد. الانم دیگه از چشمم افتاده قهرم‌ دیگه نمیخوام برگردم. جالبه میگفت اگه یه روز پول دستم بیاد جبران میکنم هرچی سختی کشیدی. الان میگه کاری نکردی که!  برای خودتون و آینده بچه هاتون ارزش قائل باشین  اکثر مردا تا جیبشون خالیه دهنشون بسته  پول که دستشون بیاد زبونشون دراز میشه

.

رفیق من خودش پرستار بود با پسر خاله اش ازدواج کرد اونم با مخالفت شدید همه به زور می‌گفت این مرد توانایش را داره و حرف خودش شد بعد چند سال همه حسرت زندگیشونو میخورن مشکل مالی هنوزم دارن اما حالشان خیلی خوبه با هم خیلی

دقیقااااااا  ازدواج کردم چندسال پای یه بیشعور بی پول موندم با بدبختیاش ساختم. تا خانواده خسیسش ...

دقیقا همینه

مردی که پول داره ولی اخلاقشم خوبه واقعا با اخلاقه

بقیشون نقش بازی میکنن