2777
2789
عنوان

دخترم روزی سه بارسکسکه میکنه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 34 پست
خب من بارداری دومم ، بارداری اولمم متوجه چنین چیزی نشدم. اصلا تا حالا نشنیدم کسی بگه سکسکه جنین رو

مامانمم میگه من اصلا متوجه نشدم ،بعضی نی نی تو دلی ها سکسکه نمیکنن

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من بارداری دومم ، بارداری اولمم متوجه چنین چیزی نشدم. اصلا تا حالا نشنیدم کسی بگه سکسکه جنین رو

خیلی جالبه هربار ک سکسکه میکنن ادم ذوق زده میشه

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤
دختر منم خیلی تو شکمم سکسکه می کرد الانم چهار ماهشه همینطوره ‌‌‌‌...

ای جان دلم،راستی امضاتم شرح حال منه منم بعد ۵سال خانوم کوچولو رو خدا هدیه داد😍دعا کن سالم بیاد بغلم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
عجیبه🤔

اگه فیلم آپلود میشد فیلمشو واست میزاشتم بیشتر تعجب کنی😁

نه عزیزم کاملا مثل خودمون 😁 همونجوری متوالی و پشت هم الان که بزرگ شده از روی لباسم مشخصه اتفاقا همس ...

رفته لودیم سونو دخترم دخترم فقط در حال خنده بود 😍

وقتی دنیا امد فقط در حال خندیدن بود چه بیداری چه خواب ! فقط قهقه می زد 😂

پسر منم سکسکه میکرد خیلی تابلوه متوجه میشی

اره مخصوصا ماه آخر که واضح تر میشه

ای جان دلم،راستی امضاتم شرح حال منه منم بعد ۵سال خانوم کوچولو رو خدا هدیه داد😍دعا کن سالم بیاد بغلم

منم سر بارداری سوم پسرم خیلی سکسکه میکرد ولی دوتا بارداری اولم نمیکردن یاکه من نمیفهمیدم

رفته لودیم سونو دخترم دخترم فقط در حال خنده بود 😍 وقتی دنیا امد فقط در حال خندیدن بود چه بیداری چه ...

دختر وروجک منم هربار میرم از ۱۸هفتگی تا الان انگشت شستش تو دهنشه 😁فک کنم همین کارشم بیشتر باعث سکسکه میشه

یک_پشم_ریزان

😁انشاالله تجربه کنی بیشتر پشم ریزان میشه