heleniiii مدیر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 عنوان دخترم روزی سه بارسکسکه میکنه😩 | مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 34 پست باردارم هشت ماهمهصبح بعد صبحانه ظهر بعد ناهار شب بعد شامدکتر میگه طبیعیه اگه طولانی نباشهاما من اصلا آرومو قرار نمیگیرم وقتی سکسکه میکنه،نی نی های شما چندبار سکسکه میکردن وقتی تو دلتون بودن؟ ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 1401/07/12 | 21:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 خب من بارداری دومم ، بارداری اولمم متوجه چنین چیزی نشدم. اصلا تا حالا نشنیدم کسی بگه سکسکه جنین رو مامانمم میگه من اصلا متوجه نشدم ،بعضی نی نی تو دلی ها سکسکه نمیکنن ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
نسرین_1989 عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 2960 مثل نبض اما با شدت بیشتر ریتمیک و منظم مثل سکسکه خودت ،اگه سکسکه کنه کاملا متوجه میشی متفاوته عجیبه🤔 خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
نسرین_1989 عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 2960 مامانمم میگه من اصلا متوجه نشدم ،بعضی نی نی تو دلی ها سکسکه نمیکنن آهان پس همه اینطور نیستن خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
ماهاگونی عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 1967 خب من بارداری دومم ، بارداری اولمم متوجه چنین چیزی نشدم. اصلا تا حالا نشنیدم کسی بگه سکسکه جنین رو خیلی جالبه هربار ک سکسکه میکنن ادم ذوق زده میشه تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 دختر منم خیلی تو شکمم سکسکه می کرد الانم چهار ماهشه همینطوره ... ای جان دلم،راستی امضاتم شرح حال منه منم بعد ۵سال خانوم کوچولو رو خدا هدیه داد😍دعا کن سالم بیاد بغلم ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 عجیبه🤔 اگه فیلم آپلود میشد فیلمشو واست میزاشتم بیشتر تعجب کنی😁 ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
نورمهتاب عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 3053 نه عزیزم کاملا مثل خودمون 😁 همونجوری متوالی و پشت هم الان که بزرگ شده از روی لباسم مشخصه اتفاقا همس ... رفته لودیم سونو دخترم دخترم فقط در حال خنده بود 😍وقتی دنیا امد فقط در حال خندیدن بود چه بیداری چه خواب ! فقط قهقه می زد 😂
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 پسر منم سکسکه میکرد خیلی تابلوه متوجه میشی اره مخصوصا ماه آخر که واضح تر میشه ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
نسرین_1989 عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 2960 اگه فیلم آپلود میشد فیلمشو واست میزاشتم بیشتر تعجب کنی😁 اوخی. چه جالب🥰 خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده
hapy1 عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 252 ای جان دلم،راستی امضاتم شرح حال منه منم بعد ۵سال خانوم کوچولو رو خدا هدیه داد😍دعا کن سالم بیاد بغلم منم سر بارداری سوم پسرم خیلی سکسکه میکرد ولی دوتا بارداری اولم نمیکردن یاکه من نمیفهمیدم
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 رفته لودیم سونو دخترم دخترم فقط در حال خنده بود 😍 وقتی دنیا امد فقط در حال خندیدن بود چه بیداری چه ... دختر وروجک منم هربار میرم از ۱۸هفتگی تا الان انگشت شستش تو دهنشه 😁فک کنم همین کارشم بیشتر باعث سکسکه میشه ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
mamanharis عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 691 پسرم همینطور بود تو دلم روزی سه یا بیشتر سکسکه می کرد منم مثل شما نگران بودم ولی الان دو سالشه
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 یک_پشم_ریزان 😁انشاالله تجربه کنی بیشتر پشم ریزان میشه ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ