2777
2789
عنوان

میشه از وامی که به بچه بدن هر اطلاعاتی دارین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 24 پست
ماشینت چیه ؟! چند ماه طول کشید هم وام هم ماشین

وام دو ماه ماشین و تو قرعه طرح مادرا ک ۳ ماهه میدن تیبا ۲ برنده شدم اما هنوز ندادن بهم باید ماه پیش میدادن

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ع سلام جولی مشهدی پرچممون بالاست ها خخخخخ

دهنت سرویس توکه همش اینجایی😁😁

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
بچه تون متولد چه سالیه

۱۴۰۰

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
ماشین چی جوریه ماشین چی میدن؟ 

آخر مهر سایت ایرانخودرو باز میشه قسمت ثبتنام نوشته طرح مادران.    ازونجا شما اگه فرزند متولد ۲۴ آبان ۱۴۰۰ به بعد داشته باشی میتونی ثبتنام کنی شانست خیلی بالاتره که ماشین بهت بیوفته

آخر مهر سایت ایرانخودرو باز میشه قسمت ثبتنام نوشته طرح مادران.    ازونجا شما اگه فرزند متو ...

بعله بعله کاملا صحیحه تایید میکنم ادامه بده......‌‌

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️