2777
2789

سلام :) من کنکوریم. از الانم به خانوادم میگم که خیلی دلم میخواد شهرای دیگه قبول شم. شاید بخاطر این باشه که مستقل بودن رو تجربه کنم.. اما متاسفانه انقد به مامانم وابسته م که اون نباشه گریه م میگیره با این هیکل! ولی من نباشم (ینی خودم از خونه برم  ) این حس بهم دست نمیده. (چی میگم ؟:))) 

شما تجربه شهر دیگه درس خوندن داشتید؟ من مامانم داشته و میگه تجربه ی خوبی برای یه زندگی مجردی باحاله ولی سختم هست :))

اگه چند وقت نباشه گریت میگیره؟؟ 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی وابسته‌ای سخته.

اگه هم‌اتاقیات خوب باشن خیلی حال می‌کنی و خوش می‌گذره ولی اگه کنار نیای باهاشون عذاب میشه

از طرفی ممکنه اینکه همه کارات از این به بعد با خودته یکم سخت باشه البته اگه عادت به کار خونه نداری منظورمه

من شهر دانشگاهم یه ساعت فاصله داره 

خوبی داره بدی داره 

اگه خیلی وابسته‌ای شاید اذیت شی من قبل از اون هم خیلی دور میخوندم از مامان اینها عادت داشتم به دوری😁

ولی خیالت راحت انقدر تکنولوژی پیشرفت کرده که میتونی همش تماس بگیری 

اگه دوستای خوب هم داشته باشی یادت میره دوری

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....
وقتی وابسته‌ای سخته. اگه هم‌اتاقیات خوب باشن خیلی حال می‌کنی و خوش می‌گذره ولی اگه کنار نیای باهاشو ...

ببین یه جوریه که مامانم بگه دارم میرم اعصابم خورد میشه.. اما خودم برم اردویی جایی، هیچ فکری نمیکنم

ترس از دست دادنو اینا هم درمورد بابام هم مامانم از بچگی بوده گاهی وقتام اذیت میکنه واسه همین اگه اونا تو خونه باشن من جایی برم هیچ ناراحتی ای حس نمیکنم :) ولی خب بازم نمیدونم قراره چطور شه.
نه من کلا آدم کنار بیایی ام حالا با هر نحوی.