2777
2789

شاغله همش سیستم ارباب رعیتی داره محل کار و کارفرما دستور میده و با لحن بد و از بالا به طرف نگاه میکنه؟ اینکه فحاشی و بی احترامی و تحقیر زیاده حتی تو ارگان های خصوصی و دولتی؟ اینکه زیرآب میزنن؟ اینکه با رابطه کارها شون رو از پیش میبرن؟ محیط کار آلوده ست؟ چند موردش درسته؟  یا امیدی هسش که ارگانی محیط سالمی باشه؟ چه شغلی رو امن ترین شغل میدونین که هم شأن و شخصیت حفظ بشه هم سیستم ارباب رعیتی نداشته باشه؟ دوستم اینارو میگفت و امروز با هم بحثشو داشتیم حالا حقیقت چیه؟ خیلی وقتا هر چقدر هم خوب باشی بازم ممکنه یه نفر تو محیط کار حاضر نباشه کسی جز خودش رو ببینه و اذیت کنه و پاپوش درست کنه یا انسان ها تو این زمونه به قدری بعضیاشون رذل شدن که تطمیع ترفیع درجه باعث چاپلوسی و زیر آب زدن بقیه میشه یا حتی بوی قدرت چنان مستشون میکنه که دریده خو میشن و به زیر دستا با بی احترامی و تحقیر رفتار میکنن و حقوق انسانی رو زیر پا میذارن و خدا رو از یادشون میره 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

من که سر کار مورد اخلاقی ندیدم که بخوان رابطه داشته باشن و فحش بدن و ...

ارباب رعیتی هم نیس

ولی خب زیراب زنی هم تو خانواده شوهر وزن هست و هم جامعه 

فرقی نداره

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستتون درست گفته من در ارگان دولتی هستم، با آزمون رفتم استخدام شدم، پره از آدم‌هایی که نه سواد دارن و نه شرف در تمام ارگان ها هم هست و همینطوره 

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
دوستت به نظر من 💩اضافی خورده یعنی هرکی شاغله با همکاراش رابطه داره؟؟؟

نه هر کی 

محیط کار خودش رو میگفت 

آدمای باخانواده هم هستن 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
چیزی که به شدت زیاده زیر اب زنی چون میخوان با این کار برن بالا  ولی ارباب رعیتی و چیزای دیگه خ ...

تا سیستم ارباب رعیتی نباشه پس زیرآب رو پیش کی میزنن جز مافوق؟ حین زیرآب و پاپوش درست کردن  کیه که درگیری و اختلاف درست میکنه و از پست بالاترش سوءاستفاده میکنه که انقد اذیت کنه طرف رو تا بعدش  دو پا قرض بگیره با 4 تا پا در بره؟ 

دوستتون درست گفته من در ارگان دولتی هستم، با آزمون رفتم استخدام شدم، پره از آدم‌هایی که نه سواد دارن ...

قربون آدم چیز فهم 

آدمای بی لیاقت با دو دره بازی ترفیع میگیرن و بقیه رو اذیت میکنن تا از شغلشون متنفر بشن و برن 

هیچ وقت از محیط کارت متنفر شدی؟ 

من که سر کار مورد اخلاقی ندیدم که بخوان رابطه داشته باشن و فحش بدن و ... ارباب رعیتی هم نیس ولی خب ...

شاید شما اطلاع نداری! شایدم محیط کارتون سالمه و خوش به حالتون اما اگه زیر آب زنی هسش قطعا سیستم ارباب رعیتی داره و گرنه انگیزه از زیرآب زدن و چاپلوسی چیه؟ و خیلیا از پست بالاترشون سوءاستفاده میکنن و به بقیه زور میگن تا اگه خوشش نباشه طرف رو از اون جا بیرون کنه 

قربون آدم چیز فهم  آدمای بی لیاقت با دو دره بازی ترفیع میگیرن و بقیه رو اذیت میکنن تا از شغلشو ...

عزیزم من تقریبا هر روز از کارم متنفر میشم 😂😂😂بسکه زبون نفهمن بعضیا

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
شاید شما اطلاع نداری! شایدم محیط کارتون سالمه و خوش به حالتون اما اگه زیر آب زنی هسش قطعا سیستم اربا ...

این همه تحکم برای اثباتش نیازی نبودا😁

زیر اب زدن تو کل جوامع هست چه شاغل ها چه خانواده ها چه خارجی ها ...

فیلمهای کره ای هم ببینی زیر اب زنی توشون هست...

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
به نظرم اومدی شاغل ها را بگوبی  این همه تحکم برای اثباتش نیازی نبودا😁 زیر اب زمین تو کل جوام ...

اومدم چی کار کنم؟ مثلا با یه تاپیک اونم صرف تبادل اطلاعات چی عاید من میشه که کسی رو بکوبم! امروز دوستم از کارش اخراج شد من هم چندان از کارم راضی نیستم کیو میخوام بکوبم؟ اگه شما راضی هستی خداروشکر و خوش به حالت 🤷 بفرما خودتم واقفی که زیرآب زدن بین المللیه 😊

اومدم چی کار کنم؟ مثلا با یه تاپیک اونم صرف تبادل اطلاعات چی عاید من میشه که کسی رو بکوبم! امروز دوس ...

من کامنتم را ادیت کردم 

حرفی که در مورد کوبیدن زدم حدس بود...

یه نگاه به تاپیک قبل تون کردم 

دیدم اشتباه برداشت کردم .

ازت عذرخواهی میکنم .

بله عزیزجان.زیرآب زنی بی المللیه 

همه جا کم و بیش داره ...

ارباب رعیتی نیست اسمش

من خودم اوستای کار خودمم .کسی زور نمیگه برام .کار میکنم پولشم میگیرم 

من کامنتم را ادیت کردم  حرفی که در مورد کوبیدن زدم حدس بود... یه نگاه به تاپیک قبل تون کردم&n ...

خواهش میکنم خدا ببخشه 

نمیدونم کجا کار میکنی عزیزم ولی دوستم زور زیاد میشنید با اینکه به لحاظ تحصیلات و هم شئونات اخلاقی از اونا بالاتر بود اما چون پُستش پایین بود و اینکه تازه کار، بنابراین اون قدیمی تر ها که تجربه کار داشتن و حضورشون قطعی بود تو محل کار بدون مدرک تحصیلی عالیه و با داشتن روابط پست خوب گرفتن و کاملا بی اخلاق و وحشیانه و تحقیر آمیز  باهاش رفتار کردن و از اونجا به فجیع ترین شکل ممکن با فحش و تیپا بیرون شد هر کی هم رسمی نباشه میبرن مصاحبه و هی سنگ میندازن جلوش گفتم که حتما شما محیط کارتون خوبه و شانس  آوردین طفلک با بغض اینارو تعریف میکرد