2777
2789
عنوان

در جواب کسی که میگه خوشگلی چی میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10710 بازدید | 91 پست
خودمم فقط تو آینه دسشویی خوشگلم😂😂

اوههه دقیقاااا

من نیازم دارم اینه دسشویی همه جا با خودم ببرم اصن هنه اعتماد به نفسم به اون متکیه انگار🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه حالا عکس بزاری؟

نه بخدا

هم میترسم از شناسایی شدن هم پخش شدن...

انقد رو عکسم حساسم حتی دوستام ندارن استوری و اینا هم نمیزارم حتی

ولی یکی از کاربرای اینجا که دوستمه عکسمو دیده اما خب ن تو تاپیکا و اینا

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
منم چشام رنگیه  قهوه ای😁

من هرکیو میبینم چشماش قهوه ایه میگم خوش به حالت کاش از منم قهوه ای بود 

چشمای من عسلیه یا سبز عسلی

خداییشم هستم آخه😂

خب منم هستم ولی انکار میکنم هر کی میگه یجوری مقاومت میکنم تا تهش بگم زشتم😐😑

خب منم هستم ولی انکار میکنم هر کی میگه یجوری مقاومت میکنم تا تهش بگم زشتم😐😑

من نامزدمم چشاش رنگیه ولی لنز تیره میزاره میگه اینجوری دوست دارم همه چی به چشم رنگی و خوشگلی زیاد نیست گاهی اوقات زیبایی تو سادگیه

اسی جان من شنیدم واس اعتماد بنفس بری جلو ایینه از خودت تعریف کنی اثر داره.. ولی من خودم وقتی سنم رف ...

من وقتی میرم اجتماع این مشکل میاد

قبلا خوب بودم هرچی میگذره بدتر میشم هیچکس نمیفهمید اعتماد بنفس ندارم الان دیگه فهمیدن همه چون دیگه نمیتونم کنترل کنم

نهههه مگه عادت کردیم هرکی تعریف کرد خودمونو تخریب کنیم پیشش؟

من میکنم

ینییی انقد مقاومت میکنم میگه اگه خوشگل نبودی خب بت نمیگفتم یا الان میکفتم خوشگل نیستی خوشگلی چرا این فکرو میکنی

چیکار کنم اصلا دیگه دست خودم نیست

هیچ کدوم بخدا همشون خیلی خوبن بنظرم ولی وقتی میرم جایی که بقیه هستن اصلا حس نمیکنم خوبم این حس مخت ...

من ی عینک گرفتم چن نفر ک خیلی فرسودن  گفتن عینک جدیدت نمیاد بهت ولی من میزنم میگم سلیقه اونا مشکل داره برای چی خودتو عذاب میدی باور کن  همه فکر خودشونن ک بدرخشن کلی ام تو دلشون حسرت قیافه و ژن اوروپایی تو رو میخورن، ب خودت سخت نگیر اینقد، از جوونیت لذت ببر از شر این فکرا رها کن خودتو،با خودت بسنج مثلا قبلا ک این همه عذاب دادی خودتو چ نتیجه ای داشته هیچی فقط لحظه هات سوختن و تو شاد نبودی، شاد باش اصلا قرار نیس ما همیشه خوشگل و خوش لباس باشیم ما ب این دنیا زیبایی بدهکار نیستیم شاید ی وقتایی حوصله نداریم بخودمون برسیم ژولیده ایم هیشکی حق نداره بابت زیبا نبودنمون از ما انتقاد کنه یا مارو تنبیه کنه ب نظر من رو لباس پوشیدن و ظاهرت زیادی حساس شدی ولی مشکل از فکرایین ک تو رو زندانی کردن و عذاب میدن ،اراده کن ک این تفکرات رو کنار بذاری اگ نتونستی هم حتما برو مشاوره ک بهت کمک کنه

چرا ؟ اتفاقا من عسلی دوست دارم🤠

اتفاقا همشون هم همینو میگن

یکیشون که باعث شد من دوس داشته باشم چشام قهوه ای باشه خودش بهم گفت عییی چش فقط چش تو چشا من چیه

ولی چشاش خیلی خوشگلن اونم مثه من اعتماد بنفس نداره با اینکه خیلی چهره خوبی داره همش میگه زشتم 

من نامزدمم چشاش رنگیه ولی لنز تیره میزاره میگه اینجوری دوست دارم همه چی به چشم رنگی و خوشگلی زیاد نی ...

خب ن من واقعا چشام خوشگله واقعا قیافم خوبه اما مررررض دارم وقتی میرم جایی یجوری حس اینکه زشتم میخواد منو بکشه

خب اصن حالا باشم مگه زشت بودن چیه اصلا نمیدونم چمه دیگخ دوس ندارم این حس باهام باشه

من ی عینک گرفتم چن نفر ک خیلی فرسودن  گفتن عینک جدیدت نمیاد بهت ولی من میزنم میگم سلیقه اونا مش ...

ممنون از حرفات

انقد بنظرم خوب بودن که شات گرفتم داشته باشم😍❤

حرفات درسته و قبول دارم ولی این حسه دیگه کنترلش با من نیست داره اذیتم میکنه

واه  چته پس عکس‌لطفا😁

مرض دارم😐🙁😂

عکس نمیتونم بزارم وگرنه میزاشتم میگفتم بگید خوشگلم یا ن خیلی زودتر ازینا🤣🤣🤣ولی خب خیلی حساسم رو عکس حتی دوستام ندارن عکسمو استوری نمیزارم حتی تا این حد