2777
2789
ریزش شدید خودم اطرافیان چندساله درگیرم.کم کاری کلیه قطع کنی لاغری مزمن میگیری بی اشتهایی بازم بگم... ...

راست میگه فقط استفاده نکن منم زیاد دیدم از نزدیکانم عوارضش چندین ساله درگیر عوارضش هستن خواااهش میکنم نخور هموطن خواهر عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریزش شدید خودم اطرافیان چندساله درگیرم.کم کاری کلیه قطع کنی لاغری مزمن میگیری بی اشتهایی بازم بگم... ...

جدا اخه من گرفتم از عطاری امروز گفت عوارض نداره

راست میگه فقط استفاده نکن منم زیاد دیدم از نزدیکانم عوارضش چندین ساله درگیر عوارضش هستن خواااهش میکن ...

بلند مدت مصرف کردن؟ 

اخه واقعا خسته شدم از لاغری 

جلدش مشکیه؟ اونی ک شما مصرف کردین؟ 

بله عزیزم جلدش مشکی  روش نوشته 

Creajensing

من دوبار استفاده کردم واقعا اشتها رو باز میکنه ولی به شرطی که کنارش وفت بذاری خوب بخوری هفته‌ ای دوبار عدسی ،موز ،بستنی ،سیب زمینی آب‌پز و ‌..