2777
2789
عنوان

ازواج یا...

541 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من ۱۹سالمه و خب بابام نزاشت برم دانشگاه و شرایط خیلی بهم ریخته ای دارم بنظرتون ازدواج کنم تو این سن؟یا تحمل کنم آخه سر کار هم نمیزارن برم که اگر چیزی دلم خاست بتونم بخرم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز زوده،ازدواج راه خلاصی نیست مخصوصااگه درست نباشه،پاتو تویه کفش کن،وشروع کن‌به درس خوندن

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

نه عزيزم الان وقت ازدواج نيست

صبر كن و سعي كن شرايطو درست كني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

زوده بابا 

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

منم شوعرم نمیذاشت برم دانشگاه نزدیک یه ماه گریه و زاری و اگه نذاری طلاق میگیرم و ... تا راضی شد برم.

به خودشم گفتم هیچ وقت به خاطر اون روزا نمیبخشمش.

خیلی چیزای طبیعی و اولیه امو با گریه و زاری و التماس به دست آورذم😑