2777
2789
عنوان

کمک مالی به دیگران

3113 بازدید | 31 پست
اگر دوست داشتید بگید چنددرصد درامدتون را به دیگران کمک میکنید؟ میخوام بدونم چقدر منطقیه؟ پنج درصد یا بیشتر یا کمتر؟
بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
بهمسرم گفتم نذر کردم هفت درصد از حقوق ماهیانه ام را کمک کنم یجوری شد زیاده؟
بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خوندم خدا ده برابر میکنه انفاق را..البته امتحان نکردم.ولی میدونم پایدار میشه مال ادم
من با خدا عهدی کردم ولی هنوز جورنشده شیطون اومده تو جلدم که زیاده
لذتی که تو این بخشش هست تو هیچ کاری نیست. ما هزینه تحصیل چند تا بچه رو می دیم . یه کاری هم می کنیم که ایده اش رو از یه سایتی گرفتیم، اینجا می گم که اگه کسی خواست انجام بده: هر زمانی که می ریم ایران، میریم تو محله های پایین و به قصابی ها و سوپرمارکت ها سر می زنیم و ناشناس حساب های نسیه ای رو تسویه می کنیم.
باید قلبت را آنقدر از عاطفه لبریز کنی که اگر روزی افتاد و شکست، همه جا عطر گل یاس پراکنده شود... "دکتر محسن فاطمی"
این هم بگم، ما خیلی پولدار نیستیم و فقط هزینه هامون رو مدیریت می کنیم. من برای هزینه کردن هر یک دلار برنامه ریزی می کنم، این می شه که خدا کمک کرده به جای خیلی از خرج های اضافی و غیر ضروری به دیگران کمک می کنیم.
باید قلبت را آنقدر از عاطفه لبریز کنی که اگر روزی افتاد و شکست، همه جا عطر گل یاس پراکنده شود... "دکتر محسن فاطمی"
نیکو تشکر عزیزم اتفاقا میخواستم بپرسم چطور کمک مالی میکنید؟ باز هم اگر ایده ای هست بگو
یک نذر دیگه هم که خیلی وقتا انجام میدیم اما ممکنه به فکر خیلی ها نرسه، خرید لوازم بهداشتی و حتی لباس زیر برای خانواده های نیازمنده. چون متاسفانه این افراد به دلیل بی توجهی به مسایل بهداشتی و هزینه نکردن برای این اقلام، معمولا دچار انواع بیماری ها می شند. پکیج هایی درست می کنیم از شامپو، صابون، پودر لباس شویی، نواربهداشتی و لباس زیر.
نگار جان اگه هر کدوم از ما یه خورده دقت داشته باشیم تو هزینه ها می تونیم خیلی ها رو نجات بدیم.
بله عزیزم البته اعتقاد دارم ک کمک کردن به دیگران نصیب هر کسی نمیشه و اگر تونستم کمک کنم باید خدا را شکر کنم