2777
2789

بچه ها شنبه میخوام برم دانشگاه ...جوش های قرمز زدم یسریشون زیر پوستیه ولی قرمزه😬 میشه ماسک خوب معرفی کنید ...اصن تا جوش زدم فهمیدم یا عروسی دعوتیم یا دانشگاها میخواد باز بشه 😅🤦‍♀️...

بخدا من نتیجه ای که گرفتم این بوده که هیچی نباید زد به صورت .. از وقتی صابون رو قطع کردم پوستم بهتر شده یه مدت گلاب زدم باز ریخت بهم اونم قطع کردم جدیدا هیچی نمی‌زنم دیگه بدبخت پوستم داره خوب میشه😶😑

🖤🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا من نتیجه ای که گرفتم این بوده که هیچی نباید زد به صورت .. از وقتی صابون رو قطع کردم پوستم بهتر ...

من دوران بلوغ یدونه جوش هم نزدم ولی الان هر چی جوش میزنم جاش میمونه خیلی صورتم بد شده 😓

من دوران بلوغ یدونه جوش هم نزدم ولی الان هر چی جوش میزنم جاش میمونه خیلی صورتم بد شده 😓

وای منمممم بخدا تا سال پیش اصلا جوش نمی‌زدم سال پیش اشتباه کردم کانسیلر زدم چندین بار پوستم ریخت بهم بدجور الان لک ها مونده خدا کنه برنننن

🖤🥀

برای پوستتون،ژل شستشوی صورت پوست چرب سینره بگیرید اگر پوستتون چربه. و اگر سفید پوست هستید بعد از شستن صورت، وقتی پوست خیس هست،پماد چشمی ویتامین آ بزنید، اگر پوستتون سبزه هست ، مرطوب کننده با اسانس خیار بزنید. فلفل،غذای شور،چرب، شکلات،ترشی، شکر،نخورید. اب ولرم یک لیوان نیم ساعت قبل از غذا یا دو ساعت بعد از غذا بخورید. همراه غذا، دسر،مایعات،ترشی،سالاد نخورید . میوه رو میان وعده بخورید.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
وای منمممم بخدا تا سال پیش اصلا جوش نمی‌زدم سال پیش اشتباه کردم کانسیلر زدم چندین بار پوستم ریخت بهم ...

اخه من اصن خیلی محصولات آرایشی بهداشتی هم استفاده نمیکنم ...نمیدونم چرا یهو ی موقعایی جوش میزنم و لک های صورتم بیشتر میشه انگار یهو میریزه بیرون 

اخه من اصن خیلی محصولات آرایشی بهداشتی هم استفاده نمیکنم ...نمیدونم چرا یهو ی موقعایی جوش میزنم و لک ...

🥲🥲من دیگه آرایش نمیکنم .. هر چقدر هم حساس تر بشی بدتر میشه دیدی؟

🖤🥀
برای پوستتون،ژل شستشوی صورت پوست چرب سینره بگیرید اگر پوستتون چربه. و اگر سفید پوست هستید بعد از شست ...

ژل شست و شو دارم فقط همونو استفاده میکنم هم برای پاک کردن آرایش هم استفاده روزانه