2777
2789

پریودم ۲۵روزس و الان دوماه بود جلو مینداختم ۲۳موعد پریودمیشدم اینماه روز۲۳ دردشدید داشتم و پام خیلی دردمیکرد اما نشدم دیروزم موعدم بود بازنشدم امروزم که فعلا نشدم فقط یکم ترشح سفید دادم و سمت راستم سنگین شده قبل موعد زدم بی بی منفی شد الان بروزم گذشته فرداصبح بزنم نشون میده؟دکتر گفتم براپنجشنبه آز بنویسه 

استرس دارم میگم الان بی بی بزنم منفی میشه دوباره؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم 4روز به موعدم مونده ولی درد پریودی شدم

منم الان سه روزه درد پریود داشتم الان یروز آزموعدم گذشته دیگه زیاد درد ندارم 

فردا صبح بزن

از شب هم سعی کن مایعات زیاد نخوری که ادرارت رقیق نباشه

ولی اگه منفی شد و پریود هم نشدی ازمایش بده

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
فردا صبح بزن از شب هم سعی کن مایعات زیاد نخوری که ادرارت رقیق نباشه ولی اگه منفی شد و پریود هم نشد ...

باشه صبح میزنم اگه منفی هم شد میرم پنجشنبه آزمایش

خب یکم صبرکن وقتی تازه منفی شده حداقل ی چندروز بگذره بعد بزن

نه من یکی دوروز قبل موعد زدم منفی شد اونموقع درد پریود شدم الان دردم اروم شده و از موعدمم یروز گذشته پهلوی راستم نمیتونم بخابم درد میگیره 

میترسم بزنم بی بی چون قبلیه منفی شد

حامله ای

مطمعنی؟

کاش چهارروز پیش قبل موعد نمیزدم الان میترسم باز منفی باشه و توهم زده باشم

منم علاعم پریودی داشتم گفتم میشم دیدم وقتم گزشته بی بی چک زدم همون شب زدم مثبت شد 

چندروز گذشته بود؟علایمت چی بود؟

نه من یکی دوروز قبل موعد زدم منفی شد اونموقع درد پریود شدم الان دردم اروم شده و از موعدمم یروز گذشته ...

ایشالا که مثبت بشه ولی ی روز گذشتن هم هنوز زوده.و علایم پریود و بارداری خیلی شبیه همه

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
ایشالا که مثبت بشه ولی ی روز گذشتن هم هنوز زوده.و علایم پریود و بارداری خیلی شبیه همه

فرداصبح میزنم با ادرار اول 

اگه قرار باشه مثبت باشه بنطرم درحد یه هاله میندازه دیگه