2777
2789
عنوان

خانم هایی که خیلی به خودشون میرسن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4808 بازدید | 160 پست

کرم آبرسان بزن..کرم دورچشم اگر بالای بیس و پنج سالی..کرم نرم کننده برای دست..ضد آفتاب بزن وقتی میری بیرون اینا پوست و خوب نگه میدارن ماسک خیالم خیلی خوبه همون پوستخیارو بذاری پوستر خنک میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زینک ، مولتی ویتامین ، اهن ، کلسیم ، ویتامین D 

هر ماه یکی رو خارجی میگیرم میخوره

لیزر فول بادی

هر ماه اصلاح کامل صورت

برای پوستم فوم شستشو ، کرم دور چشم ، ابرسان ، ضد افتاب خوب میگیرم

سالی ۲ بار میرم پاکسازی پوست

ماسک طلا و زغال و ورقه ای هر هفته میزارم

بچه ام کوچیکه فعلن باشگاه نمیرم

دم عیدم کراتین مو و لیفت ابرو و مژه هم قراره برم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
یک  قوز  بند بخرین ......اول...دوم  لیزر بدن بورو بعدش....ابرسان  بخر.... چندت ...

مرسی

انشالله هرجاکه میری؛ یه نفر مثل خودت سر راهت باشه. این جمله میتونه زیباترین دعای خیریابدترین نفرین ممکن باشد‌!!!  بنگرکه برای تو، دعاست....یانفرین..... 

سالی یکبار ازمایش چکاپ کامل بده و طبق اون هرکمبود ویتامینی داشتی مکمل بخور نه اینکه سرخود قرص تقویتی بخوری

هرروز صبح و شب روتین مناسب با پوستت داشته باش.ساده ترینش شوینده و ابرسان مرطوب کننده وضد افتاب و دورچشم.تو خونه اگه نور میاد هم ضدافتاب بزن و بیرون هم میری حتی زمستان ضدافتاب بزن

برای مو هم ماسک داخل حمام بزن و بیرون حموم اسپری روغن مو .مثلا برند گلیس

ابرو هات همیشه مرتب باشه و اگه توخالی هستش میتونی ماکروبلیدینگ کنی

اگه هرروز درحال شیو کردنی میتونی بری لیزر

لباس های ست تو خونه بپوش که همیشه مرتب نشونت بده

برای لباس بیرون هم سه رنگ سفید و طوسی و مشکی‌رو حتما ازش داشته باش که خیلی به کار میاد و راحت با همه چیز ست میشه

ناخن دست و پاهات همیشه مرتب باشه

میتونی ناخن دستت رو هم ژلیش و لمینیت کنی

خدایا شکرت❤️

چه خوب گفتی همش پول میخوات

اره دیگه...

اها یادم رفت...اگر دندون خراب دارین...پرکنین...بعدشم یک جرم گیری....

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
مرسی

جرم گیری دندون  یادت نره

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
روتین پوست چیه  من جای کوچک هستم نمیتونم برم

هر روز ورزش کن ، چیزای مقوی بخور معجون درست کن با شیر و خرما و موز و مغز ها ، گردو بریز پسته بریز بادام بریز ، ویتامین مصرف کن ، پوستتو پاک سازی کن ، ماسک بزن ، گلاب بزن ، ابرسان بزن ، من اول صورتمو تموز میکنم با پاک کننده ک پایش ابه روشن کنندس و اب رسان داره بعدش سرم ویتامین سی دارم هر شب میزنم صورتم ماساژ میدم میخوابم ب موهات برس با ماسک مو ، ویتامین و سرم ها 

از نظر پوستی بهتره پیش یه متخصص پوست مو زیبایی بری و ازش بخوای نوع پوست و موهات و مشخص کنه . وقتی اینکار و انجام داد بهش بگو بر اساس جنس موهات و پوستت بهترین محصولات پوستی و معرفی کنه که خرید کنی . البته بعد از اینکه از مطب بیرون اومدی حسابی راجع به انواع پوس و مو تحقیق کن. معمولا داروخانه ها محصولات شرکتای مطرح جهانی و ندارن . داخل اینستا چنتا پیج مناسب فروش محصولات پوستی و ارایشی پیدا کن . معمولا یا مشاور پوستی دارن یا داخل هایلایت حداقل توضیحات و راجع به محصولات و اطلاعات علمی دادن . با این حال بعد از کسب اطلاعات کافی موقع خرید محصول حتما به سایت اون شرکت برو و نظرات و توضیحات اون محصول و بخون. خود من از محصولات پوستی کره ای استفاده میکنم عالی ان واقعا ولی باید هزینه کنی بالاخره چون یه مقدار گرونه و با پول. عوارضی و ... ممکنه خیلی بشه ولی ارزشش و داره.  بعد از اینکه خرید کردی بسته به توضیحات مشاورت روتین مناسب پوستت و اجرا کن مثلا من روتین اخر شب و بعد از خواب دارم . اینم بگم هر چقدر برای محصولات کره ای هزینه کنی ارزش داره . من انواع و اقسام راه های مراقبت پوستی و تا الان امتحان کردم حتی مدل سنتی و عطاری رو ولی هیچ چیز به اندازه مراقبت پوستی کره ای روم تاثیر نداشت. فقط موقع خرید مراقب باش که حتما اصل باشه و تاریخ انقضاشم حتما بپرس.( چقدر زیاد شد😅)

خانم هایی که لیست های بلند نوشتن بعد چقد در ماه هزینه میکنید برای این کارها؟؟؟ خیلی پول میخواد ما اگه پول داشتیم خرج لباس میکردیم روتین پوستی پیشکشمون😢

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

گلم من حدود 3 سالی هست که دارم به خودم میرسم

بعد هر وعده، مسواک بزن. صبح و شب روتین پوستت رو انجام بده.

ورزش کن و سالم غذا بخور، مثلا تنقلات هم بخوای بخوری، ماهی حداکثر 3 بار بخور. 

سعی کن صورت و ابرو هات رو تمیز نگه داری. 

ناخن هات رو مانیکور کن. برای بدن همینا رو میکنم