2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اتفاقا تاپیک لیزر زدم کسی نیومد

هانیه هستم . ای کوووهِ نمکانی که تو تاپیک های خودم اِسکی میرید میفرمائید ؛ [ اوکی تو خوبی ]*😒*                                   باید عرض کنم : پَ نَ پَ فکر کردی تو خوبی لابد⁉️🤣😏😌✌
عزیزم من مشاور زیبایی هستم،اصل دستگاه نکته اول نیست شما اول مراجعه کنید به متخصص پوست ببینید تاثیر ...

یعنی چی؟! مراجعه کنم چیکار می کنن دکتر پوست واس من؟! آزمایشات لازم و گرفتم و رفتم متخصص زنان واس ازمایش هورمونی. گفت هیچ مشکلی نداری. اما واس انتخاب دستگاه موندم واقعا

چند ماه؟ چه طور بود گلی؟ چند ماه یه بار می آد واست؟کل بدن رفتی؟یکم توضیح می دی؟ درد داره اصلا؟

کل بدنم نیاز نبود عزیزم یه جاهاییش رو رفتم

۸ جلسه طول کشید 

هر ۴۰ روز ۴۵ روز یبار میرفتم

جلسه ۴ مو زیاد میشه نترس

بعدش شروع میکنه به خیلی کم شدن

دردشم خیلی خیلی کمه فقط بیکینی یجاهاییش دردش زیاده که اونم میشه تحمل کرد

در کل بنظره من عالیه اگه به عقب برگردم بازم با همین دستگاه میرم

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

از کندلا بهتره؟درد داره؟هزینه ش؟

اگه با ژل باشه درد داره بدون ژل هم درد داره ولی خب کمتر  زیاد در جریان هزینش نیستم من دیگه نمیرم چند ماهی بخاطر بعضی شرایط ول کردم دوباره شروع خواهم کرد 

کل بدنم نیاز نبود عزیزم یه جاهاییش رو رفتم ۸ جلسه طول کشید  هر ۴۰ روز ۴۵ روز یبار میرفتم جلس ...

این با ژل و بدون ژل داستانش چیه؟ الان چند وقته گذشته از اخرین جلسه ی لیزرت؟!