2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من اول تا اخر ۱۴۰ بود 

راستش هفته ۲۱ درد داشتم اورژانسی رفتم بیمارستان. ضربان رو ۱۳۰ نوشت .بعدم راجب جنسیت و...گفت نمیتونم نظر بدم دستگاهمون قدیمیه و...الان استرس گرفتم میگم به نظرتون دستگاهش قدیمی بود ضربان رو متفاوت زده یا کم شده ضربانش؟اگه کم شده علتش چیه؟

راستش هفته ۲۱ درد داشتم اورژانسی رفتم بیمارستان. ضربان رو ۱۳۰ نوشت .بعدم راجب جنسیت و...گفت نمیتونم ...

نه عزیزم مهم نیست ضربان بالا و پایین میشه من خودم بارداری سختی داشتم همه چیو از سر گذروندم فقط استرس نداشته باش اصلا ضربانم بالا و پایین میشه طوری نیست ولی ۲۱ هفته دیگه دستگاهش قدیمی ام باشه مشخص دیگه 

نه عزیزم مهم نیست ضربان بالا و پایین میشه من خودم بارداری سختی داشتم همه چیو از سر گذروندم فقط استرس ...

چن روز پیش رفتم چکاپ پیش دکترم دستگاه اونم خراب بود نتونست بشنوه با گوشی پیدا کرد صدای قلبشو. ولی وقتی به پهلوی چپ میخوابم یه چیزی مثل پروانه حس میکنم و ویبره که انگار تکون میخوره.خیلی استرسی شدم والا. 

چن روز پیش رفتم چکاپ پیش دکترم دستگاه اونم خراب بود نتونست بشنوه با گوشی پیدا کرد صدای قلبشو. ولی وق ...

نترس عزیزم چیز خاصی نیست من ی مشگلاتی داشتم تو بارداری اصلا داغون بودم شکر خدا گذشت خدا خودش کمک میکنه 

راستش هفته ۲۱ درد داشتم اورژانسی رفتم بیمارستان. ضربان رو ۱۳۰ نوشت .بعدم راجب جنسیت و...گفت نمیتونم ...

عزیزم ضربان هفته های بالاتر از ده که جنین تکون میخوره 

بستگی به این داره که جنین خوابه یا درحال فعالیت و ورجه وورجه کردن

هنوز انتی نرفتین؟  اگه جای معتبر برین احتمال زیاد میگه جنسیتو  به من که قشنگ بین پاهاشو ...

بله واسه پس فردا وقت گرفتم،چون معتبره خیلی سخت نوبت میدن واسه همین دیرکردم