2777
2789
عنوان

داستان ازدواجم😁درِ مدرسه...👫💐💏

555 بازدید | 53 پست

حوصله ام سر رفته گفتم داستان آشناییمو بزارم...

کلاس نهم بودم...با دوستم نیم ساعت قبل مدرسه میرفتیم فلافل بگیریم که ببریم با خودمون مدرسه😂

محل کار شوهرمم اون نزدیکیا بود با ماشین که رد میشد منو اونجا دیده بود و خوشش اومده بود بعد دختر عموش تو همون مدرسه بود همسن من بود مشخصات منو داده بود بهش گفته بود که اره میشناسم و اینا...گفته بود شمارشو واسم بگیر دختر عموش که دوستش داشت و حسودیش میشد رفته بود گفته بود نامزده و فلان به منم گفته بود ادم خوبی نیست و دختر بازه...منم اسمشو زیاد میشنیدم حتی پیج اینستاشم گرفتم عکساشو دیدم😂 چون خوشقیافه هست اکثر بچهای مدرسمون یا دبیرستانیا بهش زنگ و پیام میزدن...اونم که رد میکرد زورشون میومده😆خلاصه هی چندبار میدیدم  تا یه روز من تنها داشتم میرفتم مدرسه اومد با ماشین اهسته کنارم راه میومد تا شماره داد و منم خوشم میومد ازش و دوستیمون شروع شد بعده چندوقت میگفت ما قرار بود خونمون از اون شهر بره اونم تا دید اوضاع خیته اومد خواستگاریم و تابستونش نامزد شدیم💏💐

.

.

.

ولی خب شما به همین اشنایی های کوتا مدت اکتفا نکنید:)💋

اسی یه سوال بی ربط ،فلافل خوشمزه س؟تا حالا نخوردم میخواستم درست کنم تو خونه شک دارم یکم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی خوشمزه اس مخصوصن ابادانیاش

پس درستش کنم یه بار 😋 ممنون گلم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اسی یه سوال بی ربط ،فلافل خوشمزه س؟تا حالا نخوردم میخواستم درست کنم تو خونه شک دارم یکم

اره خیلی خوشمزست نیمه امادشم مغازه ها دارن میتونی فقط سرخشون کنی

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

خاطرات خودم برام مرور شد   البته برام من خیلی سخت تر و پیچیده تره ولی خداروشکر الان ۳تا جوجه ...

توهم تعریف کن برامون😁

میشه برای سلامتی و آرامش روز افزون پدرم و مادرم و خوشبختی روز افزون من و همسرم یه صلوات بفرستین؟ مرسی