2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم بچه خیلی خوبه تصمیم گرفتم پنچ تا بیارم 

ما از اصل و فطرتمون فاصله گرفتیم با سبک زندگی ناسالم و غلط و گرفته فرزندآوری با فطرت جسمی وروحی انسان سازگارتر و مفید تره...

چی شد ب این نتیجه رسیدی؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

هدفتون چیه!؟

افزایش نسل شیعه برای امام زمان عج.وتربیت کامل و خوب وقتی بچه نداری نداری هیچ ولی بنظرم وقتی یه دونه هم میاری مکلف ب خیلی چیزها هستی و تو جامعه ی ما خواهر و برادر بیشتر بهترین بستر و امکان و نعمت برای تربیت سالم ،برای بچه ی بدون عقده و گره و کمبود،  تا حد توان اونم نه افراط تا ممکن شرایط و توان

نه خوبه  سبک زندگیمون برامون تصویرگری کرده ک بده و بچه داری سخت کرده ولی اینطوری نیست

بچه داری داریم تا بچه داری یکی در حد غذا پختنه فقط برای بچه هاش

یکی اهل اموزش و پرورشه مدام 

یکی بی خیاله یکی براش مهمه هرچیزی

منکه الان دوتا دارم واقعا از جون مایه میذارم سخته خیلی سخته شیرینه ولی ازین بیشتر بچه هام اسیب میبینن رسیدگیم کم میشه

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
بچه داری داریم تا بچه داری یکی در حد غذا پختنه فقط برای بچه هاش یکی اهل اموزش و پرورشه مدام  ...

نه آسیب نمی‌بینم از آب و گل دربیاره بنی حمایت های جسمی پچه دوسه سال اول رو طی کنه بنظرم آسیب نمی‌بینن چون همبازی دارن و مثل بچه ی اول نیاز به توجه بیست و چهارساعته شما نیست از هم الگو میگیرن باهم بازی می‌کنم.تربیت سر جاشه ها وقت آزادتر میشه برای رسیدگی بهشون 

از بستر حمایت فیزیکی تبدیل میشی ب مدیریت از راه دور نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه

بچه داری داریم تا بچه داری یکی در حد غذا پختنه فقط برای بچه هاش یکی اهل اموزش و پرورشه مدام  ...

من یکی دارم

خودم توان ندارم دیگه اصلا

وگرنه از نظرمالی و اینا مشکلی نیست

این یدونه رو بهترین مدرسه شهر با بهترین امکانات ثبت نام کردم

هرچی هم نیاز باشه واسش خریدم

حسرت هیچی به دلش نیست

بنظرم کیفیت مهمه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نه آسیب نمی‌بینم از آب و گل دربیاره بنی حمایت های جسمی پچه دوسه سال اول رو طی کنه بنظرم آسیب نمی‌بین ...

ولی من توی این خونه ای که میگی زندگی کردم 

اشتباهه واقعا چون با تمام وجود میدونم مادری که بچه زیادی داره فقط میتونه غذا بپزه و رفت و روب کنه

دیگه جایی برای توجه به تربیت و اینانمیمونه

نمیدونم شاید شما توانت بیشتره 

ولی من هرگز اینکارو نمیکنم

انشالله شما اون نتیجه ای که میخوای بگیری ولی مامان من نگرفت 

حالا زندگی من و یکی از خواهرام خیلی خوبه ولی برادرم و اون یکی خواهرم مشکلات زیادی کشیدن

چون مادر و پدر درگیر رفع نیازهای اولیه خوراک پوشاک مسکن بودن

و دیگه وقتی نموموند برای گذران وقت با بچه ها و تربیت و زبر نظر گرفتن و توجه کافی فکر میکردن ثبتنام کنن کلاس کافیه

البته شاید شما راهت فرق کنه انشالله شما بهترین تربیت داری 

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
ولی من توی این خونه ای که میگی زندگی کردم  اشتباهه واقعا چون با تمام وجود میدونم مادری که بچه ...

بله عرض کردم بسته به توان و شرایطی من همسرم عقیده داره رسالت اول من تو امور زندگی تربیت بچه ها باشه بخاطر همین خیلی کارهای خونه تقسیم دست و کمک دارم الحمدلله.برای همین شرایط و عقیده همسرم حس میکنم میشه بازهم آورد...نمیدونم توکل بخدا