2777
2789

فلورا تاجیکی درمان می‌کنه ذخیره کم رو

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نداشتم اصلا الان باردارم ب لطف خدا مهربونم 

رفتم تو سیکل ای وی اف تمام داروها استفاده کردم ک تخمک کشی کنم با این همه آمپول قووووی فقط یه دونه تخمک داشتم اون یه دونه تخمک هر ماه تقریبا داشتم 

خانمای ک با من میومدن سن شون از من بیشتر بود ۳۰تا تخمک اون ماه داشتن من ۲۹ساله فقط یکی 

ای بو ای کردن برام منفی شد 

ماه بعدش باردار شدم خودم ب لطف خدا مهربون..من پودر فرتی بیوتیک می‌خوردم عسل سیاهدونه 

پیاز درمانی 

غذاهای کارخونه ای استفاده نکردم شبها زود میخابیدم 

استرس باید کم کنی 

همش با خدا حرف بزن .ب من فقط میگفتن تخمک اهدایی ک من اصلا قبول نداشتم 

دعا کنید بچه م سالم بیاد بغلم 

من خیلی راه ها رفتم سختی کشیدم 

۵سال در ب در دکتر دعا نویس ماما خانگی عطاری 

مرکز ناباروری بودم 

روزهای سختی بود 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من نداشتم اصلا الان باردارم ب لطف خدا مهربونم  رفتم تو سیکل ای وی اف تمام داروها استفاده کر ...

سلام عزیزم من ۲۱ سالمه بهم گفتن باید تخمک اهدایی بگیری شما طبیعی بدن تخمک حامله شدی

سلام عزیزم من ۲۱ سالمه بهم گفتن باید تخمک اهدایی بگیری شما طبیعی بدن تخمک حامله شدی

سلام اره طبیعی باردار شدم از خدا فقط کمک خاستم اصلا تخمک یه زن دیگه نمیتونستم قبول کنم ب هیچ وجه 

ببین برو داروهای ای وی اف بخر استفاده کن خیلی قوی هستن اگه تخمک از خودت داشتی ای وی اف کن اگه نداشتی اقدام طبیعی خودت داشته باش ان شالله میگیره 

پیاز درمانی بزن نت انجام بده توضیح داده 

پودر فرتی بیوتیک ویتامین ها بخور 

هر روز عسل سیاهدونه بخور ..غذاهای کار خونه ای نخور استرس از خودت دور کن شب ها زود بخواب صبح زود بیدار شو 

فقط فقط از خدا کمک بخاه

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔