2777
2789

کلا شهر ما همه به همین ویروس لعنتی گرفتار شدن 

اینطوری که میگن آنفولانزاس و سخت تره 

من خودمم هم حالم خوب نیست 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کدوم شهر هستین؟

جنوب عزیزم نمیگم کجا دقیقا چون لو میرم 

جنوب کرمان

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بهتر باشی عزیزم، گوش ب حرفم نمیده بره دکتر، خودمم نمیدونم چی بدم ک زود خوب شه

اینجا بزرگ و کوچیک همه و همه گرفتن 

ولی باید حتما مراقبت کنه 

بنظرم بره خیلی بهتره چون نمیدونید چه دارویی اثربخشی بهتری داره 

کلا مردا چرا اینجورین؟ نمیرن دکتر😐 

یادش بخیر قبل کرونا یه دل پیچه داشتم میرفتم دکتر 

به محض اینکه وارد میشدم خوب میشدم😂

اینجا بزرگ و کوچیک همه و همه گرفتن  ولی باید حتما مراقبت کنه  بنظرم بره خیلی بهتره چون ن ...

دقیقا، مردا دکتر نمیرن و خیلی بد درد هستن، پدر همه رو در میارن، از صبح ۱۲۰ بار گفتم پاشو بریم دکتر کو گوش شنوا، من خودم وقتی میرم دکتر از اتاق دکتر میام بیرون خوب شدم 😊

دقیقا، مردا دکتر نمیرن و خیلی بد درد هستن، پدر همه رو در میارن، از صبح ۱۲۰ بار گفتم پاشو بریم دکتر ک ...

آره واقعا مامانم همیشه میگه بابات عین بچه هاس از بس بد درد من واقعا حالم بد میشه شدید😐بابام از من بدتر من از بابام بدتر