2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی روز موعد

4070 بازدید | 20 پست

کیا روز موعد لک لانه گزینی داشتن همیشه روز اول پریودم با ترشحات قهوه ای و دلدرد شدید شروع میشه ولی امروز ک موعدم‌بود فقط ی لک نارنجی رنگ ابکی دیدم رو دستمال نظرتون چیه؟

خدایا شکرت ♥️🖇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بارداری اولم  لک صورتی دیدم روز موعدم. الان هنوز یه هفته به پریودم مونده دیشب باز لک صورتی ...

انشالله هرچی هس باب دلت باشه

دوساله منتظرم چندماهه ک پریودم دوسه روز عقب میفته این ماه روز موعد لک اومده نمیدونم چیه گیج شدم

خدایا شکرت ♥️🖇

من دو روز قبل موعد نصف روز ترشحات صورتی داشتم فک کردم پریوده

خیلی ها کلا لک لانه گزینی نمیبینن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
انشالله هرچی هس باب دلت باشه دوساله منتظرم چندماهه ک پریودم دوسه روز عقب میفته این ماه روز موعد لک ...

ان شاالله دامنتون به زودی سبز بشه عزیزم.

من خودم عاشق بچم ولی مریضم نباید باردار شم دکترمم تاکید کرده باردار نشم حالا میترسم باردار باشم

ان شاالله دامنتون به زودی سبز بشه عزیزم. من خودم عاشق بچم ولی مریضم نباید باردار شم دکترمم تاکید کر ...

انشالله ک زود خوب میشی عزیزم نگران نباش خدا خودش مراقب همه چی هس و صلاحمونو بهتر از خودمون میدونه 

خدایا شکرت ♥️🖇