mahesham مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 278 عنوان لک لانه گزینی روز موعد 4153 بازدید | 20 پست کیا روز موعد لک لانه گزینی داشتن همیشه روز اول پریودم با ترشحات قهوه ای و دلدرد شدید شروع میشه ولی امروز ک موعدمبود فقط ی لک نارنجی رنگ ابکی دیدم رو دستمال نظرتون چیه؟ خدایا شکرت ♥️🖇 1401/07/12 | 12:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوفت_میقولی۲۰۲۳ عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 7604 پریوده معتقد به تناسخ 💫..هرکی میخواد نقاشیشو میکشم دوستان ❤
mahesham مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 278 امیدوارباشم یعنی؟درضمن دوروز پیش بخاطر حالت تهوع دکتر رفتم ک نبضمو گرفت گفت مشکوک ب بارداری هستی🥴 خدایا شکرت ♥️🖇
ختن_خانوم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 588 من بارداری اولم لک صورتی دیدم روز موعدم.الان هنوز یه هفته به پریودم مونده دیشب باز لک صورتی دیدم تمام علایم پریود هم دارم ولی خبری نیست میترسم حامله باشم.خاک بر سرم
mahesham مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 278 من بارداری اولم لک صورتی دیدم روز موعدم. الان هنوز یه هفته به پریودم مونده دیشب باز لک صورتی ... انشالله هرچی هس باب دلت باشهدوساله منتظرم چندماهه ک پریودم دوسه روز عقب میفته این ماه روز موعد لک اومده نمیدونم چیه گیج شدم خدایا شکرت ♥️🖇
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11440 من دو روز قبل موعد نصف روز ترشحات صورتی داشتم فک کردم پریودهخیلی ها کلا لک لانه گزینی نمیبینن توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
ختن_خانوم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 588 انشالله هرچی هس باب دلت باشه دوساله منتظرم چندماهه ک پریودم دوسه روز عقب میفته این ماه روز موعد لک ... ان شاالله دامنتون به زودی سبز بشه عزیزم.من خودم عاشق بچم ولی مریضم نباید باردار شم دکترمم تاکید کرده باردار نشم حالا میترسم باردار باشم
mahesham مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 278 ان شاالله دامنتون به زودی سبز بشه عزیزم. من خودم عاشق بچم ولی مریضم نباید باردار شم دکترمم تاکید کر ... انشالله ک زود خوب میشی عزیزم نگران نباش خدا خودش مراقب همه چی هس و صلاحمونو بهتر از خودمون میدونه خدایا شکرت ♥️🖇
ختن_خانوم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 588 انشالله ک زود خوب میشی عزیزم نگران نباش خدا خودش مراقب همه چی هس و صلاحمونو بهتر از خودمون میدونه&nb ... بی شک همینطوره توکل بر خدا.دعام کنید لطفا خیلی محتاجم
taniya76 عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 32 انشالله ک زود خوب میشی عزیزم نگران نباش خدا خودش مراقب همه چی هس و صلاحمونو بهتر از خودمون میدونه&nb ... عزیزم شما شقاق داشتی چطور شدی از درد دیگه کلافه م😖
mahesham مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 278 عزیزم شما شقاق داشتی چطور شدی از درد دیگه کلافه م😖 فقط سمت راستم درد داره و دوروزه نوک سینهام حساس شدن خدایا شکرت ♥️🖇
ختن_خانوم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 588 فقط سمت راستم درد داره و دوروزه نوک سینهام حساس شدن منم منم وای خدایا خودت رحم کن
mahesham مدیر استارتر عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 278 منم منم وای خدایا خودت رحم کن حساس نشو میتونه برا پریود باشه چون علائما شبیه به همه واسه همون ادم دچار شک میشه خدایا شکرت ♥️🖇
ختن_خانوم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 588 حساس نشو میتونه برا پریود باشه چون علائما شبیه به همه واسه همون ادم دچار شک میشه آره ولی من لکه قبل موعدم اونم یه هفته قبلش اصلا نداشتم