2777
2789

من آموزش سیاه قلم میدم .واسم ورکشاپ گذاشتن.. تاحالا شرکت نکردم .تجربه ای ندارم ...تو ۳ روز گذاشتن . نمی‌دونم چطوری باید بگم؟؟یعنی همه رو ؟اصلا موندم 🤦‍♀️

آموزش داره ورکشاپ 

همه رو چیه؟ مثلا یه طرح و یاد میدی و شرکت کننده ها انجام میدن 

یا اصلا مدلای دیگه 

تعریف خیلی دقیقی نداره ازشون بپرس

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آموزش داره ورکشاپ  همه رو چیه؟ مثلا یه طرح و یاد میدی و شرکت کننده ها انجام میدن  یا اصل ...

مثلا واسه سیاه قلم یه ترم طراحی با مداده(اجزای صورت) بعد ترم دو همونا منتهی با قلم..و ترم ۳ دیگه چهره ... الان واسه اینجا نمی‌دونم کدوم رو باید بگم

اون بچه ها دارن پول میدن بابت اینکه تو نمیدونی چی تدریس کنی؟

عزیزم سوالمو متوجه نشدی . می‌دونم چی باید تدریس کنم. کارم آموزشه ...منتهی تاحالا شرکت نکردم و نمی‌دونم مثلا مثلا باید یه چهره رو بگم تو ۳ روز یا مثلا فقط طراحی با مداد . منظورم اینه مثلا یه مبحث رو بگم ؟ یا همش ..چون خودش هرکدوم به ترم هستش

عزیزم سوالمو متوجه نشدی . می‌دونم چی باید تدریس کنم. کارم آموزشه ...منتهی تاحالا شرکت نکردم و نمی‌دو ...

متوجه شدم که تدریس کردی 

اما حرفم اینه باید بدونی توی مدت کوتاه چجوری جامع حرف بزنی، آموزش ورک شاپ با بقیه فرق داره 

اینو فقط با شرکت توی ورک شاپ میفهمی نه با دو خط اینجا

🚫 لایک نکن 🚫

اگر میبینی اینقدر صریح حرف میزنم چون واسه خیلیامون پیش اومده پول الکی واسه آموزش دادیم و هیچی نفهمیدیم چون استاد نمیفهمیده چجوری تدریس کنه، حتی اگر توی حرفه‌ی خودش بهترین باشه 

کار تدریس یه مهارت جداست

🚫 لایک نکن 🚫
اگر میبینی اینقدر صریح حرف میزنم چون واسه خیلیامون پیش اومده پول الکی واسه آموزش دادیم و هیچی نفهمید ...

اره میفهمم دقیقا همینطوره ...من بخاطر همین قبول نمی‌کردم ورکشاپ...الآنم واسه اینکه ب گواهیش نیاز دارم مجبور شدم که برم وگرنه قبول نمی‌کردم 

مثلا واسه سیاه قلم یه ترم طراحی با مداده(اجزای صورت) بعد ترم دو همونا منتهی با قلم..و ترم ۳ دیگه چهر ...

هر کدوم دوست داری

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

با سلام.خوب این کار هم برای اونی که اینو برگزار میکنه سود داره و خروجیش با کسی که چندین ساله تو این کاره قابل مقایسه نیست

طرف تو ورکشاب خیاطی تو چند ساعت و یا دو یا سه روز چطور یه خیاط ماهر میتونه بشه که هر مدلی رو بزارن جلوش سریع بفهمه طریقه دوخت و دراوردن کار چطوره