2777
2789
عنوان

کودکان اوتیسم

10894 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها اینجا کسی هست که فرزند اوتیسم داشته باشه اگه هست میشه بگید از کدوم علائمش متوجه شدید و برای درمانش چه کار کردید و چه نتایجی گرفتید و به چه دکتری مراجعه کردید ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید با من و سایر مادران کودکان اوتیسم که این تاپیک رو میخونن به اشتراک بگذارید

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱

مامان امیرپرهامو اد کن کمکت میکنه زن خیلی فخمیده و عاقلیه

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خودم نیست اما دیدم 

ساعت ها جلو لباسشویی می‌نشست نگاه می‌کرد

لباس زبر یا پلاستیکی نمیپوشید فقط لطیف لطیف

ارتباط چشمی نمی گرفت

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

من‌ یکی رو میشناختیم اوتیسم داشت البته خانواده اش حاضر نبودند قبول کنند بهش میگفتند بازیگوش یا بیش فعال ولی ۷ سالش بود حرف بلد نبود بزنه چند تا کلمه به زور یاد گرفته بود اونم ناواضح میگفت اگر پنجره باز بود خودش از پنجره پرت میکرد پایین و خب مشخص بود این نه بیش فعاله و نه بازیگوش

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

من خودم دختر ۲سال و ۹ماهم مشکوک به اوتیسم هست 

الان حدود دو ماهه به تجویز روانشناس دارم میبرم یرای کار و گفتار درمانی 

دخترم خیلی پیشرفت کرده 

قبل شاید ده کلمه هم حرف نمیزد 

اسمش رو صدا میزدم به ندرت جواب میداد 

واصلا فرمان پذیر نبود که الان کم کم بهتر شده 

وزن شروع ۹۳. 😢تاریخ شروع ۱/آبان/۱۴۰۰هدف اول ۸۵😍هدف های بعدی رو بعداً میگم😊۱۵ آبان ۹۲/۴۰۰☹️۱۵ آذر ۹۱
سارا مامان امیرپرهام اطلاعاتشون بالاست من تگشون میکنم شما برید تاپیک خودشون ازشون سوال کنید  ...

سپاس

معمولا کودکی سختی دارن

دیر حرف میزنن

دیر راه میرن

ارتباط چشمی ندارن

بمیرم الهی برادر منم اوتیسم داره ولی خفیفه... الان دانشگاه میره 

ولی از جمع فراریه

هیچ دوستی نداره

فقط دوست داره بمونه تو خونه

ما خواهرا هم ازدواج کردیم و درگیر زندگی خودمون...فقط یکی مجرده

با این حال من براش وقت مشاوره با روانپزشک میگیرم و انجمن اتیسم میره

پدر و مادرم اصلا براشون مهم نیست متاسفانه

ما سه تا خواهر فقط دلسوزشیم

از نظر هوش خیلی خوبه

سریع همه چیزو میگیره

حیف که دیر تشخیص داده شد تو سن 18 سالگی

فوتبال نمیتونه بازی کنه

عضلاتش یه کم تنبلن

مشکل حرکتی نداره ها اصلا... قدش خوبه ولی وزنش کمه به نسبت قدش

اینجور بچه ها باید بهشون استقلال رو یاد داد تا بتونن از پس زندگی شخصی شون بربیان

برادر من تو 40 سالگی مادرم دنیا اومد .... کاملا هم ناخواسته بود

ما که عااااشقشیم

الانم با گریه دارم تایپ میکنم

موندم چرا تو 12 سال مدرسه این معلما تشخیص ندادن؟؟ مگه میشه؟ بالاخره یه سری رفتارای غیر عادی داشته 

خوبه تهرانم بودیم

معمولا کودکی سختی دارن دیر حرف میزنن دیر راه میرن ارتباط چشمی ندارن بمیرم الهی برادر منم اوتی ...

شما ک خانوادش هستین متوجه نشدین ک اوتیسمه انتظار دارین معلما اهمیت بدن😕

الان چند سالشه داداشت؟

شما ک خانوادش هستین متوجه نشدین ک اوتیسمه انتظار دارین معلما اهمیت بدن😕 الان چند سالشه داداشت؟

ببین رفتاراش اصلا غیرعادی نبود... حتی روزی که ما متوجه تشخیص شدیم اصلا باورمون نمیشد

تو مدرسه معلما بچه های مختلف میبینن و میتونن مقایسه کنن

وقتی بچه ای زنگ تفریح با کسی بازی نمیکنه یا حرف نمیزنه خب مورد عادی نیست...اینو که ما نمیدونستیم ولی ناظم و بقیه میدیدن...میتونستن بگن مادر و پدرت بگو بیان مدرسه

بعد من مادر و پدرمم مقصر میدونم

تا 4 سالگی حرف نمیزد

یا دو سالگی راه رفت

ما خواهرا خیلی متوجه نبودیم

ولی مادرم میدونست که بچه سالم باید یه سالگی راه بره...میتونست ببره دکتر ولی نبرد

الانشم براش مهم نیست

الان 20 سالشه

معمولا کودکی سختی دارن دیر حرف میزنن دیر راه میرن ارتباط چشمی ندارن بمیرم الهی برادر منم اوتی ...

😔خدا به دلت آرامش بده عزیزم 

انشالله بهترینا برای برادرت رقم بخوره