همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین جوری که بستری نمی کنن!!مشکلتون چیه؟روان پزشک رفتین؟
پانیک افسردگی وسواس بله رفتم یه ماهه دارو میخورم
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
میشه برای به خوبی و خوشی فارغالتحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋 اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغالتحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻⚕️🧡 امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغالتحصیل پزشکی عمومی:) .
خیر بدتر میشی همش با قرص و دارو میخوابوننت. پاشو با دوستات وقت بگذرون یه کلاس برو.مشاوره برو واس مش ...
پس چیکار کنم دیگه بریدم هر روز میرم اورژانس در حال فشار گرفتن و علائم گرفتنم
دکترم رفته خارج مسافرته تا ابان نمیاد دکتر اورژانس گفت برو بستری شو انقد نیا بیمارستان 🙁
منم پارسال اینجوری شده بودم به سرم زده بود برم بستری شم ولی من دارو میخوردم و به نظرم اون دار ...
مشکل شما چی بود؟
من دیگه دیونه شدم بخدا
قرصامو نخورم که هی زنگ میزنم۱۱۵
۲۴ ساعت فکرم مریضی و مرگ و پوچی زندگیه هی تو تختم میگم مریصم فشارم افتاده قندم افتاده اشتهام صفره
نگو من از ناچاری و بدبختی میگم برم شاید خوب شم ولی مبترسم هی بهم ارامبخش بدن مغزمو از کار بندازن کلینیک خصوصی داخل مشهد اگه باشه میرم
یه جای مطمئن روان پزشکی بیمارستان دولتی ترسناکه
دکترم رفته خارج مسافرته تا ابان نمیاد دکتر اورژانس گفت برو بستری شو انقد نیا بیمارستان 🙁
چه بیشعور بوده😐
نه عزیزم اینقد بیمارای بدتر از شما بودن بستریشون نکردن، من همسرم رزیدنت روانپزشکیه اینقد بیمارای عجیب غریب دیده که درمان بیماری شما برای روانپزشک ها چیزی نیست جانم💖🐇
میشه برای به خوبی و خوشی فارغالتحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋 اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغالتحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻⚕️🧡 امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغالتحصیل پزشکی عمومی:) .