مامانهنینیم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 209 عنوان عقب افتادن عادت ماهانه 73 بازدید | 4 پست سلام خانوما، بگین چیکا کنم دارم دیونه میشم، چن روزه از پریودیم گذشته ولی هنو نشدم، تست دادم منفی بود ولی دارم قرص انتی بیوتیک مصرف میکنم یعنی تستم قبول نیس؟ ممکن انتی بیوتیک باعث عقب افتادن پریودی بشه.....؟ یعنی حاملم؟ 😭 1401/07/12 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roshanajan عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 3766 عزيزم اقدامي؟من سه چهارماه قبل از بارداريم اينطوري شدم ميگن نشونه امادگي رحم براي بارداريه وقتي اينجوري ميشي زود حامله ميشي😍 خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
maman_hediyeh عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 1179 نه بابا دلایلی زیادی داره یکیش حاملگیهاسترس،کیست،سفر،تغییر رژیم غذایی،مشکلات تیروئید همه میتونه باعث بشه.من خودم ماه پیش رفتم سفر و با کلی تاخیر پریود شدم
مامانهنینیم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 209 عزيزم اقدامي؟ من سه چهارماه قبل از بارداريم اينطوري شدم ميگن نشونه امادگي رحم براي بارداريه وقتي اي ... نمیدونم بخدا من تا چن روز دیگه نمیتونم صب کنم از نگرانی، نمیخام باردار بشم
مامانهنینیم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 209 نه بابا دلایلی زیادی داره یکیش حاملگیه استرس،کیست،سفر،تغییر رژیم غذایی،مشکلات تیروئید همه میتونه ب ... قرص اورژانسی هم خوردم تقریبا یه هفته شده ولی هنوز هیچ خبری نیس. ماه شهریور 25پریودم تموم شد