2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین حالم بده😢

350 بازدید | 19 پست

سلام، من ۲ ساله که عقدم،بعد چندماه پیش فهمیدم باردارم،خواستم بندازمش به دلایلی نشد مجبور شدم نگهش دارم.توروخدا نگید چرا مواظب نبودیو این حرفا😞بعد قرار شد یه مراسم کوچیک بگیریم خوردیم به محرم و صفر..الانم که داشتیم آماده میشدیم برا جشن عمه ی همسرم فوت کرد،اگه بخایم صبرکنیم احتمال زیاد شکمم میاد بالا ضایع است😞چند روزه افسردگی گرفتم،اخه عروسی خیلی دوس دارم،بدشانسی اینه که ما عقدمونم محضری بود😭نمیدونم چیکارکنم

تمام جانو تنم را بکش در آغوشت،مرا که طاقت یک پیرهن جدایی نیست🥰میشه برا حاجتم صلوات بفرستین😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم برو سر خونه زندگیت بچه‌ات که دنیا اومد یه جشن مفصل میگیری

آره ولی اونموقع دیگه نمیشه لباس عروس پوشید😞

تمام جانو تنم را بکش در آغوشت،مرا که طاقت یک پیرهن جدایی نیست🥰میشه برا حاجتم صلوات بفرستین😘

بريد اتليه فيلم عكس ي

بگيريد راهي نيست ديگه خود كرده رو تدبير نيست

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
بريد اتليه فيلم عكس ي بگيريد راهي نيست ديگه خود كرده رو تدبير نيست

😞

هر چی که دلت میخواد بپوش کسی نمیتونه برات تعیین کنه چی بپوشی

زشت نیست به نظرت😞

زشت نیست به نظرت😞

نه عزیزم چه زشتی

زشت و زیبا رو کی تعیین میکنه؟

رو حرفت وایسا و اصلا وا نده

در کل هم به نظرم لباس خیلی پف دار بر ندار 

دست و پا گیر میشه و اینکه دیگه مد نیست

الان چند ماهته؟

بیخیال این نیزبگذرد من بچه خیلی دوست دارم برام دعاکن انشاالله مشکلت حل بشه طوری که خودت هم توش بمونی

انشاالله خدا یه نی نی سالم بهت بده..میدونی چیه منو همسرم مشکل کمخونی داریم ینی ممکن بود بچمون تالاسمی بشه که اونموقع پزشکی قانونی مجوز سقط میداد،،ولی درکمال تعجب سالمه سالم شد

نه عزیزم چه زشتی زشت و زیبا رو کی تعیین میکنه؟ رو حرفت وایسا و اصلا وا نده در کل هم به نظرم لباس ...

باشه عزیزم،،واردشش ماه شده ولی زیاد شکم ندارم