2777
2789

میاد خونه هیچ حرفب نمیزنه نه کارش نه از روزمره.. یعنی من عملا اینجا بوقم.. نگین شاید برخورد تو خوب نیس که ابنطور میکنه، نه، اشتباه خودم بود از همون اول هیچ حرفی نمیزد  منم کاری بهش نداشتم، ولی من اینطوری نمیتونم زن و شوهر رفیق نباشن باهم حرف نزنن چه بدرد میخوره..باهاش حرف میزنم هیچ فایده ای نداره گاهی حس میکنم بدتر مبکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم ،همسر منم از سرکار میاد میره تو گوشی ،باید انقد غز بزنم تا بیاد حرف بزنیم ،ادم احساس خستگی میکنه 

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
بارها.. دوساله دارم تلاش میکنم 

ببین شوهر منم همینطوریه 

بعد از ۱۲ سال تازه برگشته میگه وقتی از سرکار میام نیم ساعت باهام کار نداشته باش تا میرسم سیل حرف و خواسته هاتو بهم نگو 

بذار یکم بگذره بعد صحبت کن ‌منم خیلی دعوا کردم بعضی اوقات‌نمیشه یه مدت بیخیال شدم ولی طاقت نیاوردم 

من از صحبت کردن لذت میبرم 

الان چند وقتیه بهتر شده 

بببن شوهرت از چ موضوعاتی خوشش میاد اونطوری شروع کن کم‌کم راه می افته 

ببین مادرش چطوری رفتار میکنه دقیق شو رو تمام حرکات و حرفاش خوب به هر حال اون بیشتر پسرشو میشناسه قلق ...

چون از اول همینطور بار اورده بچه هاشو .. ولی من اجر رو کج چیدم هرچقد میخام درستش کنم نمیشه

عزیزم کلا کاری ندارم اونم حرفی نمیزنه مستقیم میره جلوی تی وی 

بعداز اون یه ساعتی که گفتم ،

برای شروع حرف زدن اول از دغدغه ها و علاقه مندی های همسرت حرف بزن نه خودت

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
ببین شوهر منم همینطوریه  بعد از ۱۲ سال تازه برگشته میگه وقتی از سرکار میام نیم ساعت باهام کار ...

مشکل ابنجاس که خیلی دروغگو و پنهانکاره ، گاهی همینقد حرفیم که بزور ازش میکشم حس میکنم دروغ میگه اصلا اعتماد ندارم بهش😔