2777
2789

سلام بیاین در مورد علائم بارداری یا توهم بارداری کیا اقدامی های این ماهن بگین من این ماه اقدام کردم امروز 36پری پنج روزه عقب انداختم ولی جرات نمیکنم بی بی بزنم13پری امپول هاچ سی جی زدم دوتا تخمک 22داشتم قبل امپول سمت چپ پونزده پری اولین اقدامم بود وقتی کیت تخمک گذاری مثبت شد دعا کنین مامان بشم یکساله منتظرم

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین

من امروز موعدمه، دیروز ظهر بی بی چک گذاشتم هاله انداخت و مثبت بود. من درد زیر شکم و تیر کشیدن تخمدان‌ها نزدیک موعدم داشتم، سر درد داشتم، خسته بودم، کمر درد داشتم. 

بیشتر از تنهایی از همدرد نامردت بترس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز موعدمه، دیروز ظهر بی بی چک گذاشتم هاله انداخت و مثبت بود. من درد زیر شکم و تیر کشیدن تخمدان ...

من جرات بی بی ندارم میترسم منفی بشه علائم هم چند روز قبل پری سینه درد داشتم تا دیروز از دیروز خوب شده ترشح سغید بدون بو مثل سفیده تخم مرغ روز موعدمم تخمدان چپم تیر میکشید 

سلام . منم ۵ روز  از موعدم گذشته . دیروز بی بی زدم منفی بود وایسادم ۱۲ ام بزنم .  علائم ه ...

انشالله که بارداری منم از همین بی بی میترسم انشالله که مثبته شاید زود بی بی زدی

من جرات بی بی ندارم میترسم منفی بشه علائم هم چند روز قبل پری سینه درد داشتم تا دیروز از دیروز خوب شد ...

منم همین علائم رو داشتم. منم تو اوج ناامیدی بازم امید داشتم. توکل به خدا برو بی بی بزن

منم همین علائم رو داشتم. منم تو اوج ناامیدی بازم امید داشتم. توکل به خدا برو بی بی بزن

حالا شاید زدم شایدم گذاشتم تا جمعه یا شنبه یکشنبه ببینم خدا چی میخواد راستی شما کمردرد نداشتین من همیشه یه هفته قبل موعد کمر درد شدید داشتم ولی این ماه اصلا نداشتم 

میگن بعضی وقتا لقاح دیر انجام میشه‌. توکل به خدا

اره تازه بعضی ها هم بی بی دیر بارداریشونو تشخیص میده

حالا شاید زدم شایدم گذاشتم تا جمعه یا شنبه یکشنبه ببینم خدا چی میخواد راستی شما کمردرد نداشتین من هم ...

من سه روزه کمر درد شدید داشتم امروز که موعدمه ندارم. کلا علائم برعکسه

من سه روزه کمر درد شدید داشتم امروز که موعدمه ندارم. کلا علائم برعکسه

ایشالله که دوتامون بارداریم انشالله مثبت قطی شد ازمایش رفتی خبرشو بده

من هرچی به موعدم نزدیک تر میشم ناامید تر میشم علائم پریودی دارم دل درد کمر درد نفخ و ی جوش گنده روی چونه و سرشونه ام زده ام سینه هام هم اصلا درد نمیکنه چهار روز مونده به موعدم

لا إله إلّا اللّه