سلام بیاین در مورد علائم بارداری یا توهم بارداری کیا اقدامی های این ماهن بگین من این ماه اقدام کردم امروز 36پری پنج روزه عقب انداختم ولی جرات نمیکنم بی بی بزنم13پری امپول هاچ سی جی زدم دوتا تخمک 22داشتم قبل امپول سمت چپ پونزده پری اولین اقدامم بود وقتی کیت تخمک گذاری مثبت شد دعا کنین مامان بشم یکساله منتظرم
توکلم فقط به خودته خدا جونمیشه برای بارداریم صلوات بفرستین
من امروز موعدمه، دیروز ظهر بی بی چک گذاشتم هاله انداخت و مثبت بود. من درد زیر شکم و تیر کشیدن تخمدانها نزدیک موعدم داشتم، سر درد داشتم، خسته بودم، کمر درد داشتم.
من امروز موعدمه، دیروز ظهر بی بی چک گذاشتم هاله انداخت و مثبت بود. من درد زیر شکم و تیر کشیدن تخمدان ...
من جرات بی بی ندارم میترسم منفی بشه علائم هم چند روز قبل پری سینه درد داشتم تا دیروز از دیروز خوب شده ترشح سغید بدون بو مثل سفیده تخم مرغ روز موعدمم تخمدان چپم تیر میکشید
منم همین علائم رو داشتم. منم تو اوج ناامیدی بازم امید داشتم. توکل به خدا برو بی بی بزن
حالا شاید زدم شایدم گذاشتم تا جمعه یا شنبه یکشنبه ببینم خدا چی میخواد راستی شما کمردرد نداشتین من همیشه یه هفته قبل موعد کمر درد شدید داشتم ولی این ماه اصلا نداشتم
من هرچی به موعدم نزدیک تر میشم ناامید تر میشم علائم پریودی دارم دل درد کمر درد نفخ و ی جوش گنده روی چونه و سرشونه ام زده ام سینه هام هم اصلا درد نمیکنه چهار روز مونده به موعدم