2777
2789

خانما بالاخره اومدم خونه بابام تاپیک اولم بخونید متوجه میشید چرا تاپیک زدم ک اومدم خونه بابام

باز کتک فحش دعوا با دسته جارو برقی زده بود کل بدنم کبود سرم بعد دو هفته هنوووز مثل تخم مرغ شله  گردنمو گرفتع بود زیر زانوش فشار میداد بشکنه چرا؟؟سر اینکه چرا موقع رفتن خونه بابات دروازه رو بستی دروازه محکم صدا داد و تو از قصد کوبیدی نرو خونه بابات و برگرد بیا ک برگشتم خونه خودم کتک زد منم رفتم شکایت کردم ضربو شتم 

حالا مردک دیوانه باز مثل سری های قبل زنگ زده ک  اشتباه کردم من نفهمی کردم جات خالیه تو خونه نمیدونم وقتی ک بودی قدرتو نمیدونستم الان میدونم از این چرندیات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا فرق بین آدمای عصبیو روانی رو بفهمین.این آدم روانیه

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 

بگو تازه فهمیدی چه غلطی کردی مرتیکه بیشعور 

ایندفعه کوتاه بیایی باید تا آخر عمرت کوتاه بیایی ها 

هرگز عقب نکش بزار حالش جا بیاد

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁