افسردم خصوصا وقتی از خواب بیدار میشم همش افکارم روی بیماری و مرگ و پوچی زندگیه
حس مسخ واقعست دارم
خودمو گم کردم انگار
همه چی یجور دیگه ست مثل قبل نیست
😕😭یا پانیک مسشم و توی اورژانسم یا افسردم و توی خونه در حال پوسیدن.
هی فک میکنم اگه برم بیرون بیهوش میشم
نمیدونم چم شده
تمرکز ندارم
فقط توی خواب خوبم
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
یدفعه حس تنگی نفس گرگرفتگی حالت تهوع معده درد تپش میگیری
تصویر روبروت انگار تکون تکون میخوره از خود بیخود میشی فقط مبخوای بری نمیدونی کجا
فکر کن افتادی توی استخر شنا هم بلد نیسی
چه ترسی داره چه حسی اونجوری میشی
ایشالا خوب بشی عزیزم نا امید نباش من دانشجوی روان شناسیم با چیزایی که میدونم حتما برو پیش یه روانشنا ...
دو جلسه رفتم هنوز تاثیری نمیبینم
ببین تو باید خیلی قوی باشی بتونی این حمله های پانیک کنترل کنی همش به خودت بستگی داره تو الان از لحاظ روحی روانی خیلی ضعیفی ،خیلی شرایطت سخته ولی مقابله کن باهاش زمانیم که حالت خوبه بهش فکر نکن که ترسش اذیتت نکنه
کاش یکی بود موقع گریه هاممیومد کنارم میگفت: مگه من مردم که تو گریه کنی؟ بعدمنم بگم تو سگ کی باشی😐.نمیدونمچرا اعصاب ندارم😐😂