2777
2789
عنوان

من یه نامادریم

9550 بازدید | 165 پست

من یه نامادریم هیجوقت براشون کم نمیذارم غذا کم باشه به خودم و پسرم کمتر میریزم ولی به بچه ها زیادتر همه چی اول برای بچه ها میخرم بعد برای پسر خودم یعنی همه چی اول اونا بعد پسر خودم ولی حس یه چیز دیگست دوستان مواظب خودتون باشید به خاطر بچه هاتون الکی حرص نخورید اگه مادرشون زنده بود الان خودش بالا سر بچه هاش بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه شمام از اونور بوم افتادید که الویتتون بچه های شوهرتونه نه بچه‌ی خودتون!

همیو که آدم بدجنسی نکنه و نامادری سیندرلا نشه کافیه! اینجور خوبیای اضافه کسی نمیبینه قدردانشم نیست به هیچ جام موشته نمیشه! فقط اسن روحیه رو میدی به بچت که تو کمتر از اونایی و اوما بهت برتری دارن!

خداخیرت بده، کاش میشد از روی خوبیا کپی کرد. ادامه بده، نتیجش برای بچت خوبه، فردا ها پشتیبان داره

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

اسی باور کن لطفی که ب بچه های مرحومه میکنی، اخر و عاقبت خودت و  پسر خودتو تضمین میکنه

احسنت بهت 

همینطور مهربان باش 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دیگه شمام از اونور بوم افتادید که الویتتون بچه های شوهرتونه نه بچه‌ی خودتون! همیو که آدم بدجنسی نکن ...

نه پسرم میفهمه میبرم یواشکی تو اتاق بغلش میکنم سعی میکنیم همه چی جفت باشه ولی وقتی نباشه بچه های همسرم خیلی حساسن دقت میکنن ولی پسر من نیست 

عزیزم مرسی بخاطر قلب مهربونت. خدا خیرت بده، بی مادری خیلی بده، مرسی ک مواظبشونی اما بین بچه خودت و اونا فرق نزار، نزار بچت حس بدی پیدا کنه بهشون.

یوقتایی یه گوشه از دنیاتون رو قایم کنید و پیش خودتون نگهش دارید👌                                                                                  یه فیلم‌هایی رو تنهایی نگاه کنید❣                                           یه آهنگایی رو تنهایی گوش کنید❣                                         یه خیابونهایی رو تنهایی قدم بزنید ❣                                        "شاید بعدها لازم بشه آدم توی گوشه هایی از زندگیش باشه که اون رو یاد هیچکس نندازه...🦋"