2777
2789

دو ماه بود بیرون نرفته بودیم ماشین هم نداره همیشه از کسی میگرفت ولی چند وقته میگ روم نمیشه از کسی بگیرم! کسی کیه باباشه!داداششه دوستشه! فقط چت میکردیم هر وقتم میگفتم بریم بیرون بهونه میاورد یا اماده میشدم میگف ماشین پیدا نکردم.یک هفته پیش قرار گزاشتیم گف باشه عصر بریم.هرچی منتظر شدم زنگ نزد تا نزدیک غروب زنگ زد سریع قطع کرد تا اومدم جواب بدم قطع کرد ن پیام داد ن دوباره زنگ.من پیام دادم گفتم نمیای؟چن دیقه گذشت ج نداد.پ دادم گفتم عادت کردم به نیومدن هات کارت بی احترامیه.گفت واسچی گفتم چون سرکارم میزاری.مهم نیست دیگ برام.فقط گفت باشه 

ازون روزم ن اون زنگ زده ن من.

انگار منتظر همچین لحظه ای بود.

ب نظرتون چکار کنم حرصش بگیره؟ اصلا هم هیچ استوری تیکه دار یا .. هم نزاشتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین وقتی  یه خواسته ای داری و خودشو به نفهمیدن میزنم خواستن رو تکرار نکن...الان تکرار کردی و بعد هربار نیومدنش براش قابل پیش بینیه کلی ناراحت میشی غر میزنی و میخوای حرف بش بگیی و این ها...ولی این بار وقتی اینطوری شد و نیومد هیچییییی نکو و به روی خودت نیار انکار چیزی نشده....مطمئن باش پیش خودش میگه پس چرا ناراحت نشد چرا دوباره نگفت خسته شدم چرا نمیگه عادت کردم و...می‌شده یعنی ؟نکنه دیگه براش مهم نیست! از چشمش نیفتم یه وقت....

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚