بچه ها از یه پسری خوشم میاد که خب میشناسمش کیه چیه خانوادش چین، ۵ سالی میشه میشناسیم همو
تو این مدت ی بار رابطمون صمیمی شده بود که بعد چون من درباره یکی از دوستاش ی حرفی زده بودم که به گوشش رسیده بود باهام برخورد کرد و دیگه رابطمون قطع شد تا یکی دوسال بعدش که سر تولدم منو تو یه فروشگاهی دیده بود که من ندیده بودمش و همینو بهونه کرد و پیام داد تولدمو تبریک گفت (البته خیلی قبل تر فهمیده بود اون دوستش واقعا ادم اوکی ای نیست و کنار گذاشت اون فرد رو) بعد دیگه من تشکر کردم اینا و حرف نزدیم تا اینکه هر ۴-۵ ماه یه پیام میداد اوکی برخورد میکرد باهام و یه حال و احوال میکرد و ی بارم پرسید رفیقت با فلانی دوسته؟گفتم نه بعد بحثو برد سمت اینکه من با کسی هستم یا نه! ینی ازم سوال پرسید که منم گفتم نه و باز اون روز گذشت و چندماه بعد ب ی بهونه دیگه ویام داد و اینا که هربارم یه صحبتی میکردیم یا اگه بیرون اتفاقی همو می دیدیم پیام میداد یا من خیلی تک تک کمتر از اون پیام میدادم و خبرمیگرفتیم هرچندماه همین. بعد امسال بهش گفتم ی بیرون بریم که خیلی استقبال کرد گفت حتما بریم و هرجا تو بگی و اینا، همو دیدیم یعنی تنها نه با دوستای دیگمون ولی من زیاد تو جمع نبودم یعنی خجالت میکشیدم خب و اینم بهم شیرینی تعارف میکرد ( ک ب کس دیگه نمیکرد) یا بهم گفت میخوای فلان چیز بیارم بخوری یا میگفت بیا اینجا پیش من بذار فلانی و فلانی شاید میخوان باهم حرفی بزنن و اینا ولی از روی کم روییم زیاد خیلی رااااحت نشون ندادم خودمو ولی اخمو هم نبودما😂حالا اون روزگذشت چندبار بعدش گفتم بریم بیرون البته مستقیم نگفتم، گفت من دارم برای فلان ازمون میخونم فعلا تااون موقع نمیتونم، ی بار دیگه ک میخواستم برم دانشگاه ی شهر دیگه بهش گفتم بیا همو ببینیم دلت برام تنگ میشه بعدش نیستم😂گفت اگه بتونم حتما و اینا که دیگه بهم پیام نداد تا اخر هفته که خودش پیام داد گفت من سرم شلوغه بااین درسا و اینکه استوری هم گذاشتم واسه مرداد ماه بود و الان بیرون نرفتم و اینکه اینارو توضیح دادم چون مثلا ادم مهمی هستی وگرنه توضیح نمیدادم و امیدوارم حالت خوب باشه هرجاهستی و این داستانا. بعد ی بار با بقیه بچه هارفتیم بیرون بعدش بهش پیام دادم گفتم جات خالی بود ( که فکرنکنه بیخیالش شدم ) کاش بودی و اینا، گفت خوشحال شدم پیام دادی و مراقب خودتون خیلی باشین و این داستانا. بنظرتون این فرد داره ازم دوری میکنه؟ چیکار کنم بنظرتون؟ نظر بدین فکرم خیلی مشغوله و ناراحتم:(((( بگید چیکارکنمممم