2777
2789
عنوان

از یه پسری خوشم میاد…

228 بازدید | 11 پست

بچه ها از یه ‌پسری خوشم میاد که خب میشناسمش کیه چیه خانوادش چین، ۵ سالی میشه میشناسیم همو

تو این مدت ی بار رابطمون صمیمی شده بود که بعد چون من درباره یکی از دوستاش ی حرفی زده بودم که به گوشش رسیده بود باهام برخورد کرد و دیگه رابطمون قطع شد تا یکی دوسال بعدش که سر تولدم منو تو یه فروشگاهی دیده بود که من ندیده بودمش و همینو بهونه کرد و پیام داد تولدمو تبریک گفت (البته خیلی قبل تر فهمیده بود اون دوستش واقعا ادم اوکی ای نیست و کنار گذاشت اون فرد رو) بعد دیگه من تشکر کردم اینا و حرف نزدیم تا اینکه هر ۴-۵ ماه یه پیام میداد اوکی برخورد میکرد باهام و یه حال و احوال میکرد و ی بارم پرسید رفیقت با فلانی دوسته؟گفتم نه بعد بحثو برد سمت اینکه من با کسی هستم یا نه! ینی ازم سوال پرسید که منم گفتم نه و باز اون روز گذشت و چندماه بعد ب ی بهونه دیگه ویام داد و اینا که هربارم یه صحبتی  میکردیم یا اگه بیرون اتفاقی همو می دیدیم پیام میداد یا من خیلی تک تک کمتر از اون پیام میدادم و خبرمیگرفتیم هرچندماه همین. بعد امسال بهش گفتم ی بیرون بریم که خیلی استقبال کرد گفت حتما بریم و هرجا تو بگی و اینا، همو دیدیم یعنی تنها نه با دوستای دیگمون ولی من زیاد تو جمع نبودم یعنی خجالت میکشیدم خب و اینم بهم شیرینی تعارف میکرد ( ک ب کس دیگه نمیکرد) یا بهم گفت میخوای فلان چیز بیارم بخوری یا  میگفت بیا اینجا پیش من بذار فلانی و فلانی شاید میخوان باهم حرفی بزنن و اینا ولی از روی کم روییم زیاد خیلی رااااحت نشون ندادم خودمو ولی اخمو هم نبودما😂حالا اون روز‌گذشت چندبار بعدش گفتم بریم بیرون البته مستقیم نگفتم، گفت من دارم برای فلان ازمون میخونم فعلا تااون موقع نمیتونم، ی بار دیگه ک میخواستم برم دانشگاه ی شهر دیگه بهش گفتم بیا همو ببینیم دلت برام تنگ میشه بعدش نیستم😂گفت اگه بتونم حتما و اینا که دیگه بهم پیام نداد تا اخر هفته که خودش‌ پیام داد گفت من سرم شلوغه بااین درسا و اینکه استوری هم گذاشتم واسه مرداد ماه بود و الان بیرون نرفتم و اینکه اینارو توضیح دادم چون مثلا ادم مهمی هستی وگرنه توضیح نمیدادم و امیدوارم حالت خوب باشه هرجاهستی و این داستانا. بعد ی بار با بقیه بچه هارفتیم بیرون بعدش بهش پیام دادم گفتم جات خالی بود ( که فکرنکنه بیخیالش شدم ) کاش بودی و اینا، گفت خوشحال شدم پیام دادی و مراقب خودتون خیلی باشین و این داستانا. بنظرتون این فرد داره ازم دوری میکنه؟ چیکار کنم بنظرتون؟ نظر بدین فکرم خیلی مشغوله و ناراحتم:(((( بگید چیکارکنمممم 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چیش عاشق شدی

خیلی پسر مودب و خوبیه، نماز هم میخونه اعتقاداتش رو داره برام جذابیت داشت این موضوع چون دنبال همیچن شخصی بودم ک کمههه

خیلی با فاصله داره رفتار میکنه احتمال قوی کسی هست تو زندگیش

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
خیلی با فاصله داره رفتار میکنه احتمال قوی کسی هست تو زندگیش

نه اطلاع دارم کسی نیست تو زندگیش و اینکه برا ازمون میخونه هم درجریانم که راست میگه این موضوع رو و تحت فشاره از این نظر