2777
2789
عنوان

ترم اولی ها😊

14667 بازدید | 24 پست

سلااااااام

قبولیتون و تو دانشگاه تبریک میگم

تو این تاپیک میخوام چندتا نصیحت بهتون بکنم تا دوران دانشجویی بهتری و داشته باشید

اگه کسی نصیحت دیگه ای داره خوشحال میشم به ترم اولی ها کمک کنه

خب شروع میکنیم😉

از همون ترم یک شروع کنید درس خوندن، سعی کنید هیچ درسی و نیوفتید که ممکنه بعدا برای هماهنگی واحدها به دردسر بیفتین و اعصابتون بهم بریزه

ولی اگه درسی و هم افتادید افسردگی نگیرید دنیا به آخر نرسیده

بچه ها شما میاین دانشگاه که درس بخونید پس اینو جدی بگیرید و درگیر حاشیه نشید

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

ترم‌ یک و دو وارد هیچ اکیپی نشید، نمیگم همه ولی بیشتر اکیپ هایی که این ترم تشکیل میشن از هم میپاشن

با همکلاسی تون رل نزنین

عاشق استاد نشین

با استاد درگیر نشین استاد همیشه زور داره و اعصایتون و خراب میکنه

مثل پسر ندیده ها رفتار نکین و هول نشین و حرف زدن و چت کردن

پسرا و به اسم کوچیک صدا نکنین

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و اینو بدونید اعتماد نکنید پسرا با صد نفرن رل شما تون توخوابگاهشون پخش میکنن انگشت نشون میشین

تو خوابگاه مراقب وسیله هاتون باشین گوشی ولب تاب ول نکنید ب امون خدا

تو کلاس مسخره بازی در نیارین

وقتی کسی داره ارائه میده مسخره اش نکنین نوبت شما هم میشه

مودبانه حرف بزنین و سرسنگین باشین 

البته خیلی خشک نباشین

سعی کنین همیشه جزوه و خودتون بنویسین چون معمولا هیچ کس با جزوه های کس دیگه راحت نیست و آخر ترم هم معمولا کسی جزوه نمیده

شب امتحانی نباشین(هر درس و حداقل یه روخونی کنین‌ تو طول ترم)

به هیچکس اعتماد نکنید دلیل نداره تو دانشگاه از زندگی خصوصی تون باخبر بشن

اون پسره خوشگله و از این پسره خوشم میاد و.... نداریم(اینا و به هرکی بگین سوژه تون میکنن و میخندن)

کارهای گروهی و استاد با هر گروهی بهتون داد انجام بدین( عین بچه ها نگین من میخوام با اون باشم)

میانترم ها فرصت خوبی هستن ازشون استقبال کنین(فکر نکنین با لغو کردن و نخوندن خیلی خفن هستین پایان ترم بیچاره میشین)

خلاف های کوچیک مثل یبار شرکت نکردن تو کلاس و رفتن کافه خوبه ولی در همین حد بیشتر نشه(کلاسی که استاد تو غیبتش حساسه و غیبت نکنین و هیچ کلاسی و بیش از سه بار غیبت نکنین)

بعد کلاس اکیپ های دختر پسری و بیرون رفتن و اینجور ماجراها و نداشته باشین( چون خودتون آسیب میبینین)

از تجربه ترم بالایی ها استفاده کنین

رشته هایی مثل علوم پزشکی بیشتر یادگیری ها تو بیمارستان و عملی هست پس زیاد رو تئوری استرس نداشته باشین

بی حاشیه باشین

اینم بگو که ترم ۱ دوست پسر نگیرین

گفتم عزیزم

و اینو بدونید اعتماد نکنید پسرا با صد نفرن رل شما تون توخوابگاهشون پخش میکنن انگشت نشون میشین   ...

دقیقا

متاسفانه فلاسک دوست منو دزدین

اگه چیزی یادم اومد اضافه میکنم

شما هم اگه سوالی داشتین بپرسین

درگیر حاشیه نشین و چندبار گفتم چون خیلی مهمه😅

ترم‌اولی گه باشین معمولا سوتی‌میدین پس زیاد حساس نباشین فراموش‌میشه

اگه‌ترم بالایی ها مسخره تون کردن ناراحت نشین

مسئله جامدادی خیلی مهم نیست که میگن جامدادی نبرین و فلان

من خودم جامدادی میبردم چون تمیزتر بود

ولی از استاد نپرسین دفتر چند برگ بردارم

رفرنس ها سوال نمیاد برای امتحان جزوه خود استاد و بخونین 

رفرنس و برای افزایش آگاهی خودتون میتونین بخونین

میگن برای بیرون رفتن از کلاس از استاد اجازه نگیرین

من اینو تایید نمیکنم بعضی استادا حساسن به هرحال استادتون و بشناسین

نکته دیگه اینکه تو دانشگاه زرنگ بودن به معنای ۲۰‌گرفتن‌ نیست

مثل بچه ها حرص نمره و نخورین