2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همسزتون چشون شد مگه ؟

همسرم الان ۶ ماه از دوز دوم واکسنش گذشته  هنوز عرق سرد ' لرز خفیف ' بیحالی و کسلی ' مشکلات معده' و......داره    البته این علائمش بعد از کرونا بود  یه ماه قبل کرونا واکسن زده بود    دکترش گفته بود واکسن بدنت رو ضعیف کرده  که کرونا بهت غلبه کرده  و عوارض داده  

رفت طب سنتی گفتش که سردی به خون و بدنت و معده ت غلبه کرده(غلبه بلغم)   چون واکسنها و کرونا طبعشون سرده  و برای مزاجهای سرد مشکل ساز می شه

همسرم الان ۶ ماه از دوز دوم واکسنش گذشته  هنوز عرق سرد ' لرز خفیف ' بیحالی و کسلی ' مشکلات معده ...

دقیقاااااا همینه‌ 

منم بعد از سینو فارم لعنتی سردی بشددددددت ب بدنم غلبه کرد و دقیقا یکسال طول کشید تا با هزارررررررر جور زحمت تونستم یکم حالم رو بهتر کنم و بدنم رو گرم کنم 

همه ی چیزایی که گفتی از سردی شدید بدن هست 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
دقیقاااااا همینه‌  منم بعد از سینو فارم لعنتی سردی بشددددددت ب بدنم غلبه کرد و دقیقا یکسال طول ...

آفرین دقیقاً

نه من شوهرم استرازنکای لعنتی زد  که اونموقع اسم درآورده بود که خوبه و قویه و  اگه بزنی کرونا نمی گیری و....

با این اوصاف شوهرم خیلی شدید مبتلا شد با اینکه اومیکرون بود به قول خودش اگه دلتا بود دیگه هیچ    منی که واکسن نزدم خفیف گرفتم و عوارضی برام نداشت

همسرم خیلی خرج دارو دکتر کرد و روزبه روز بدتر می شد  تا اینکه یکی خدا خیرش بده طب سنتی رو بهمون معرفی کرد  الان با داروهای طب سنتی و اسلامی رو به بهبوده خداروشکر

خوبه خداروشکر شماهم متوجه مشکلتون شدین و حالتون بهتر شده