2777
2789

۳۳سالمه اماانگار ی زن ۵۰سالم بچگیم که کلا بااه حسرت وبی پولی گذشت نوجوانیم ازاون بدتر ازبس حسرت داشتن ی زندگی سادروداشتم نفهمیدم کی بزرگ شدم الانم که مثلا ازدواج کردم ولی ی روز خوش ندیدم ،اگه ی روزم ساکت وآروم گذشته بجای ده روز دعوا وکتک کاری بوده همه اینابدرک الان ی ماه زایمان کردم باز دارم کتک میخورم سراینکه بچه صداش درمیاد یادرنمیادمن باید توسری بخورم ،۵سال ازدواج کردم تواین مدت انقد ازسروصورتم زده انقد پای چشمام کبود شده چشمام دیگه ضعیف شده بازم اینا به جهنم تنها چیزی که عذابم میده اینه فردا که بچم بزرگ بشه جلو چشماش کتک بخورم ونگام کنه نمیدونم کجای دلم بزارم،جاییم ندارم برم ی خونه ۵۰متری بابامه که بدبخت بانون کارگری داره خانوادشو میچرخونه مادرم مریض ی برادر معلول هم دارم ازاینورم من برم وبال گردنشون بشم،میگم جهنم بزاربسوزموبسازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم خوبه ازدواج کردی  و الا باید سرکوفت اونم میخوردی

چه خواستگارایی که بخاطر وضعیت مالیمون اومدنو برگشتن،اینم که نصیبم شد اولش دم ازاین زد که هیچی برام مهم نیس فقط خودتو میخوام ولی ی روز نشده که بخاطر وضعیت مالی خانوادم من توهینو تحقیر نشده باشم

بچه دار شدن ازين عوضي اشتباه محضه 

بشمنه دستي ك رو زن بلند شه 

دارن براي ازادي و حقوق زن ميجنگن اونوقت ما تو چارچوب خونمون اين حق رو نداريم چ برسه بيرون

ميخوام ي مرد جواب بده 

خدايي زدن ي زن براتون قدرت داره جز اين ك جار ميزنيد بي همه چيزيد 

الان هم دير نشده جدا شو و اين ذلت رو تحمل نكن ي بار ك زدت برو پزشكي قانوني بعدشم جدا ميشي و بچت تا ٧ سال پيشته و شوهر عوضيت مجبوره نفقه بده 

يكم فكر خودت باش ك چشم ب هم بزني جوونيت رفته

اسی عزیزم تو که این مرد احمق رو میشناختی گلم چرا یکنفر دیگه رو به این دنیا و خانواده نا اروم دعوت کردی پدرت کارگر ولی نون بی منت جلوت میذاشت بعدم کار میکردی یه رشته حرفه رو ادامه میدادی

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه