2777
2789

امسال کلاس نهم هستم و عربیم خوب نیست درسمم عالیه فقط توی عربی مشکل دارم میشه بگین چطور عربی رو بخونم؟ از کجا شروع کنم دوست دارم بخونم ولی نمیدونم چطوری و از کجا شروع کنم لطفاااا راهنمای کنین

چنین‌نماندو‌چنین‌نیز‌نخواهد‌ماند!🍊🎻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلای ماضی و مضارع از همه چی مهم تره اول اونا!

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  

عربی باید از پایه قوی باشه 

از سالای قبلتر شروع کن بیا جلو 

من یادمه تمام صیغها حفظ بودم سریع میبردم ی فعل ب وزنش راحته

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰

عربی تکرار و تمرین می خواد مثلاً همون تجزیه ترکیب فعل حالا تو عربی یه چیز دیگه می گفتن بهش من یادم نیست، همون رو باید روزی سه چهار بار یه فعل رو تمرین کنی کم کم ملکه ذهنت میشه... منم عربیم خوب نبود اما همین کارو کردم خوب شد... 

عربی تکرار و تمرین می خواد مثلاً همون تجزیه ترکیب فعل حالا تو عربی یه چیز دیگه می گفتن بهش من یادم ن ...

چطوری منظورت و متوجه نمیشم

کلمات رو بخون تا تو ترجمه جلو بیفتی

قواند راهنمایی چیز خاصی نیست راهت می‌تونی بخونی و وارد شی

منظور از قوائد همون ساختار فعل و فعل ماضی و مضارع و امر و نهی و استمراری و نقلی و وزن افعال و سایر دستورها هست

همین دوتا مورد رو حل کنی سطحت فوق‌العاده پیشرفت می‌کنه

عربی باید از پایه قوی باشه  از سالای قبلتر شروع کن بیا جلو  من یادمه تمام صیغها حفظ بودم ...

فقط صیغها رو بلد باشم؟؟

کلمات رو بخون تا تو ترجمه جلو بیفتی قواند راهنمایی چیز خاصی نیست راهت می‌تونی بخونی و وارد شی منظو ...

مثلا ضمایر منظورته که اول شخص دوم شخص چیه؟؟؟

فقط صیغها رو بلد باشم؟؟

راستش من از یادم رفته فقط درهمین حد تونستم راهنمتیی کنم😢

اما جدی بگیز چون عربیو خیلیا تو کنکور نمیزنن

لغات حتما حفظ کن

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
راستش من از یادم رفته فقط درهمین حد تونستم راهنمتیی کنم😢 اما جدی بگیز چون عربیو خیلیا تو کنکور نمی ...

عربی و دروس عمومی از کنکور حذف شده😬👀

اما خب نهایی دوازدهم هست که از الان روی عربی ضعیف عمل کنه اون‌جا هم قطعا به مشکل می‌خوره و معدلش رو می‌کشه پایین