2777
2789
عنوان

ترم اولی هستم چند تا سوال دارم 😅😅

632 بازدید | 29 پست

سلام

از شنبه گفتن کلاس ها شروع میشه و داخل سایت دانشگاه زدن چهار شنبه به بعد می توانید در خوابگاه بریم 

اول اینکه کی برم ؟؟ عصر جمعه که صبح اونجا باشم یا پنجشنبه برم تا داخل خوابگاه بمونم؟؟؟ 

2-روز اول دانشگاه چی ببرم و کی برم ساعت شروع مثل مدرسه هست ؟؟؟؟

و اینکه چطور رفتار کنم که ضایع نشم و مسخره نکنن منو؟؟؟😅😅😅

دانشگاه خلیج فارس بوشهر رشته ادبیات فارسی هرکی هست مثل من بگه 😁😁😁

سلام ترمک😂😂

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشی عزیزم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

پنج شنبه برو که مستقر بشی 

طبق برنامت برو سر کلاس ممکنه بعضی روزها اصلا کلاس نباشه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

خودکار رنگی رنگی نبر 🤣🤣🤣

حالا ما هی ترمکا رو با خودکاراشون مسخره میکنیم خودمون ترم ۷ واسه علامت گذاری جزوه کلی ماژیک و خودکار رنگی داریم

هرجور دوس داری برو اصلا به این فکر نکن که مسخره یا ضایع بشی چون اولا هرررکاری کنی میفهمن ترم یکی هستی وانیا وقتی میفهمن ترم یکی هستی به همه چیت میخندن حتی اگه خودشون بدتر از خودت باشن 😁

منم ترم اولم دانشگاهم شهر خودمه استرس دارم  نمیدونم تنهایی چیکنم هیچ دوستی ندارم

سلام ترمک😂😁

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

من باید برم اعتراض بزنم کارنامه سبزم اومده فرهنگیان کد۵

نمیدونم اصلا قبول کنن یا نه و اصلا از کی شروع میشه

اگه توهم میخوای ریپلای بزنی که هوس کرانچی فلفلی کردی خواستم بگم میدونم😂نمیدونستم انقد دلتون میخواد😂😂😂🤪ممنون میشم اگه امضامو خوندی یه صلوات برای زندگیم بفرستی😘🌸،همه آدمارو دوست دارم اما کسایی که فکر میکنن خیلی عقل کل هستن واقعا ناامیدم میکنن😒 کسایی که فکر میکنن شست وشوی مغزی شدن ولی خودشون بدترن🤦‍♀️ کسایی که خودشون میان از ظلمایی که درحقشون شده میگن اما خودشون یه موجود ضعیف میبینن بهش آزار میرسونن🍂وهمونایی که شعار آزدی عقیده میدن به همه جز کسایی که باهاشون هم عقیده نباشن 🧱دیگه ادم نمیدونه چی راسته چی دروغه عاشق حیواناتم 🐶🐱🐎🐄🦌🐑🐿🐇🐓🐣🕊🐤🦢🐬🦎🐢🐠🐞لطفا لطفا لطفا به عنوان اسباب بازی از این موجودات قشنگ برای بچه های عزیزتون استفاده نکنین بخدا اونا قلب دارن احساس دارن.احساس میکنم دنیایی که داریم توش زندگی میکنیم ارزش اینو نداره که بخاطر یسری اختلاف عقیده ها که شایدم بهمون تحمیل شده باهم دعوا کنیم عوضش برای بالارفتن کیفت زندگیمون بهم کمک کنیم و تلاش کنیم😊
خودکار رنگی رنگی نبر 🤣🤣🤣 حالا ما هی ترمکا رو با خودکاراشون مسخره میکنیم خودمون ترم ۷ واسه ع ...

من از دوران راهنمایی فقط سه رنگ قرمز و آبی و مشکی استفاده می کردم

مگه دبستانی هستم خودکار رنگی ببرم😅😅😂😂