2777
2789

خیلی خسته شدم ۳ ماهه ک همسرم بیکاره.دید دیگ نمیتونه گفت میرم قم زیارت بلکه فرجی شد....یعنی میشه گره هامون باز شه؟؟؟دوتا بچه کوچیک داریم درکل زندگیم خوبه فقط مالی کم آوردیم خیلی خسته شدم 

عزیزم ناشکر  نباش 

منم مشکل مالی دارم 

با این تفاوت که همسر و بچه ندارم 

پس اوضاعت از خیلی ها بهتره 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

عزیزم ناشکر  نباش  منم مشکل مالی دارم  با این تفاوت که همسر و بچه ندارم  پس ا ...

خب شرایط من سختره..نیست؟؟؟؟

از پس مخارج بر نمی‌ام بچه ها خواسته دارن نمیتونیم برآورده کنیم....این یعنی چی یعنی شرم ب ما.....😓خیلی سخته نتونی حتی ی بستنی بر بچت بخری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شرایط من سختره..نیست؟؟؟؟ از پس مخارج بر نمی‌ام بچه ها خواسته دارن نمیتونیم برآورده کنیم....این ی ...

خدابزرگه عزیزم ان شاءالله درست میشه 

هم خودت و هم شوهرت هر شب سوره واقعه رو بخونین 

اگر می تونی اگهی پخش کن پرستار بچه شو 

درآمدش کمه ولی از هیچی بهتره 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند.