2777
2789
عنوان

بیماری پدرهمسرمو دکتر تایید کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید داروهاشو به موقع بدین و بدونین حرف زدنش دست خودش نیست کلا ارتباطش با واقعیت قطع میشه یه وقتایی ...

یهویی شد😭

از اونجایی فمیدیم که یهو سمت من حمله ور شد

در حالیکه اصلا همچین مردی نبود

خیلی مظلوم و خوش قلب بود

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی

یه کم از علامت هاش مثال بزن 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
چطوریه علائمش عزیزم؟ با دارو قابل حله؟؟؟

نچ. صرفا بهتر میشیم تا 80 درصد ولی دارو تا آخر عمر باهامون. گاهی اوقاتم تيمارستان بستری میشیم چون خیلی داغون میشیم البته بستگی به درجه بیماری هم داره  

من مبتلا به بيماري "دو قطبي" هستم.  امضام بسته به اينكه توي چه فازي قرار دارم عوض ميشه 😁 الان خيلي خوبم و شاد و پر انرژي. بيناراي دوقطبي بعضي وقتا افسردگي شديد دارن و بعضي وقتا شاد و شنگول. سوال بيشتري داشتي در خدمتم 😁  از اين جا به بعد انضاي قبليم هست كه توي فاز افسردگي بودم👈 زندگي اي كه بعد از هر بار نفس كشيدن ، اشك ميريزي كه چرا هنوز نمردي و زنده اي، زندگي نيست. زجر هست... به اميد روزي كه خوابم ابدي بشه 🤘
نچ. صرفا بهتر میشیم تا 80 درصد ولی دارو تا آخر عمر باهامون. گاهی اوقاتم تيمارستان بستری میشیم چون خی ...

خب پس اوکی هست 

مهم اینه با دارو کنترل بشه 🥺

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی
یهویی شد😭 از اونجایی فمیدیم که یهو سمت من حمله ور شد در حالیکه اصلا همچین مردی نبود خیلی مظلوم و ...

من روانشناسم ایشون زمینه داشته حالا به هر علتی بیماری خودشو نشون داده

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️