2821
2789
عنوان

راهنماییم‌ کنید لطفا

47 بازدید | 6 پست

خیلی سردرگممم  میشه کمکم کنین نظرتون‌ بگین‌

مدرسه من خیلی خیلی زیاد از خونمون دوره (از ی شهرستان‌ ب ی شهرستان‌ دیگه) مدرسه شهر خودمون‌ خوب نیس اصلا در حد افتضاحس ‌ این مدرسه ای ک میرم عالیه هم بچه هاش هم معلماش کلا عالیه از همه نظر اما‌ خیلی دوره ۱۲ و نیم تعطیل میشم ۲ونیم‌ خونم حدودا ۱ ساعتشو‌ تو آفتاب وایمیسم‌ خسته شدم از وضع خودم‌ بنظرتون‌ چیکار کنم بیام  مدرسه ای ک نزدیکه  ولی افتضاحس  یا مدرسه ای ک دوره ولی عالیه؟ 

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

بنظرم مدرسه ای که نزدیک خونتون باشه بهتره اینجوری وقت بیشتری برای درس خوندن و تست زدن داری

اگر امکانش هست بری خوابگاه یا خونتونو ببرید اونجا هم خوبه

برای فردایی که هنوز نیومده استرس نداشته باش ، یه چیزی میشه دیگه... زندگی کن ، لذت ببر بذار این دو روز دنیا به خوشی بگذره✨️🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلاس چندمی

۱۱

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

بنظرم مدرسه ای که نزدیک خونتون باشه بهتره اینجوری وقت بیشتری برای درس خوندن و تست زدن داری اگر امکا ...

خودمم‌ همین حسو دارم چون اینطوری واقعا خسته میشم شاید کلا بتونم ۵ ساعت بخوابم 

ن اصلا شرایط اینگه بریم اونجا رو نداریم‌ خیلی گرونه اجاره خونه اونجا  کار بابامم‌ اینجاس

....

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز