2777
2789
عنوان

حق با منه یا همسرم؟

282 بازدید | 14 پست

امشب مامانم اینا خونه ی عموم میخواستن برن همه شام اونجا....یعنی مهمونی نبود همینجوری دورهمی بود به صرف شام.همسر منم یکساعت و نیم سانس باشگاه داشت ساعت ۹ برای همین گفتم احتمالا نشه بیایم و به همسرم هم اطلاع دادم که اینجوریه....

تقریبا یه دو ساعت پیش همسرم زنگ زد و گفت که مامانم رفته خونه خالم اینا و بیا یه سر بریم اونجا منم چون با دختر خاله ی همسرم و عروسشون صمیمیم گفتم که باشه بریم و بعدشم از اونطرف همسرم بره باشگاه

ما رفتیم منزل خاله ی همسرم و دیدم ای دل غافل از دخترا هیچکس نیست حالا از اون طرفم دخترای فامیل خودم زنگ میزدن که پاشو بیا خونه ی عمو..‌‌منم به همسرم گفتم حالا که دخترا نیستن تا خواستی بری باشگاه منم ببر خونه ی عموم اما همسرم هی گفت که ن زشته و حالا شام پختن و تو بمون دختر خالم میاد و این حرفاااا بعد یکساعت که همسرم رفته تازه دختر خالش اومده منم حسابی ناراحتم از اینکه به حرفم احترام نذاشت...

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما معلومه دلت خیلی خوشه عزیزم چخبررررررتوووووووونهههههه اخههههههههه اینم شد ناراحتی ؟دلخوری؟بخدا تو زندگی چیزای مهم تر از اینم هست که باید روش کار شه... نکنین بابا

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻
ببین اینجور مواقع آدم دلش هر دو طرف رو میخاد...اشکال نداره گذشت...

میخوام به شوهرم بفهمونم کارش اشتباه بود که منو جایی نگه داشت که نه خودش بود نه کسی هم صحبت من

قربونت برم خوش اخلاق😍❤ حق با توعه بنظرم  چون توهم خب حوصلت سر میرفته ولی بی احترامی هم نیست ...

یعنی به همسرم ابراز ناراحتی نکنم؟تا داشت میرفت رفتم دم در بدرقش کردم یذره بغلم کرد و بوسم کرد که یعنی ناراحت نباشم تنهام اما هنوز ناراحتم😂😐

شما معلومه دلت خیلی خوشه عزیزم چخبررررررتوووووووونهههههه اخههههههههه اینم شد ناراحتی ؟دلخوری؟بخدا تو ...

میدونم مسئله ی مهمی نیست اما دوست دارم همسرم متوجه باشه چه رفتاری برام ناراحت کنندس تا چندین بار تکرارش نکنه 

غصه نخور بابا ارزش دعوا و ناراحتی نداره. شوهرتم گفته حالا شام‌درست شده زشته شما پاشی بری

میدونی تا همسرم پاشد بره همون موقع سفره شام انداختن برای همین همسرم گفت زشته توهم بیای بشین منم میام

میدونم مسئله ی مهمی نیست اما دوست دارم همسرم متوجه باشه چه رفتاری برام ناراحت کنندس تا چندین بار تکر ...

شب وقتی اومد ازش پذیرایی کن با روی باز و آرامش بهش بگو عزیزم مک ناراحت شدی از کارش تمام

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻
میخوام به شوهرم بفهمونم کارش اشتباه بود که منو جایی نگه داشت که نه خودش بود نه کسی هم صحبت من

آره درسته..فقط بدون دعوا..چون مطمعن باش...خودشم جبهه میگیره...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
میدونی تا همسرم پاشد بره همون موقع سفره شام انداختن برای همین همسرم گفت زشته توهم بیای بشین منم میام

حق داشته زشت میشد اونجوری. حالا فرصت زیاده انشاءالله دفعه بعد میری پیش دختر عموهات.

چیزای کوچیک ارزش نداره حرمت بین تون بشکنه

نه دیگه چیزی نگو الان میدونم منم همینجوریما😂❤ اشکال نداره بعدا از دلت در میاره🤭🤭 منم بدم میاد ...

آره دقیقا منم همینجورم بعدم چون همسرم و هیچوقت تو شرایطی که معذب باشه قرار نمیدم ناراحت نمیشم