2777
2789
عنوان

بچه ها مهمه بیاین

101 بازدید | 10 پست

این موضوع مربوط ب دوستمه ک کنکور داره نه خودم

بعد دوستم 3 سال از من کوچیکتره 

با یه پسری ک اونم کنکور داره رل زدن 

بعدش بخاطر کنکور پسره گفته تا یه بعد کنکور صحبت نکنیم ولی هر چن ماه یبار همو ببینیم

بعدش قبلا پیش اومده ک پسره بخاطر یه شرایطی 10 روز نبوده کلا 

بعد ک مشکلش حل میشه و میاد ب دخترع میگ ک روزای اول خیلی دلتنگت بودم 

اما دو سه روز اخر کمتر بهت فک میکردم دیگ چون گوشی نبود ک عکستو ببینم یا پیامامونو بخونم یا بهت زنگ بزنم

بنظرتون عادیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه که کم کم یادش بره 

ولی عادی نیست که سال کنکور وارد رابطه بشه

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

😂😐من به خاطر کنکور کات کردم خودشم کنکور داشت وابسته شده بود بهم

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

احتمالا از علاقه و عشق آتشین خبری نیست یه جور وابستگی هستش که با کمتر شدن ارتباط از شدتش کم میشه 

ولی کاش به دوستت بگی اگه واقعا می خواد تو کنکور موفق بشه این رابطه رو تموم کنه و بیخودی گند نزنه به تایم طلایی زندگیش هنوز برای شروع اینجور روابط خیلی زوده

خوب چیشد؟ بعدش حرف زدین؟ بعد کنکور یا دووم نیاوردین؟

من سال 1402 کنکور دارم اون امسال داشت دیدم کنکورشو خراب کرد کات کردم بعدم من احساسی نیستم بودن یا نبودنش برام مهم نبود حرف نمیزنیم فقط همو سیو داریم

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶