2777
2789
عنوان

اگه برید خونه فامیل و بچه صاحب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 35 پست

من ناراحت میشم!!!!

ما مهمان اون خونه و خونواده هستیم نه یک شخص خاص

حداقل میتونه بیاد یه سلام و احوال مرسی بکنه، ۵ دقیقه بشینه بعد معذرت خواهی کنه بره هرجا که میخواد...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
منم باهاش حال نمیکنم ولی دلیل نمیشه بی احترامی کنه اون زیاد میاد خونه ما ولی مثل اون نمیرم تو اتاق خ ...

الان کاری نمیتونی بکنی که فقط بی اهمیت باش دیدیش هم بهش محل نده بفهمه از کارش ناراحت شدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ناراحت میشم!!!!ما مهمان اون خونه و خونواده هستیم نه یک شخص خاصحداقل میتونه بیاد یه سلام و احوال م ...

والا اونا زیاد میان خونه ما ولی ما شاید سالی دوبار ولی من تاحالا همچین کاری نکردم خیلی کارش زشته توهین به مهمونه

نه خب دوست نداره

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

نه

تروخدا دلیل برای بهتون برخوردن الکی نداشته باشید

داداش منم همینه افسردگی داره به کسی نگفتیم

ملت هم بیچارمون کردند اینقدر بشون برخورده

چیکارش کنیم نمی تونیم به کسی بگیم چون جز سرزنش کردن و برچسب خوردن چیزی عایدی نداره

اخه هیچوقت اینکارو نکرده الان داره ادا در میاره

خب پس شاید حالش خوب نیست یا کار داره

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

عزیزم چرا همه باید در خدمت باشند؟

یکیم حوصله نداره خب.شما رو پدر و مادر شون دعوت کرند،همونا باید پذیرایی کنند و همراه تون باشند.خیلی خوبه که احترام بزارند و بیاند،یا حداقل سلام و معذرت خواهی کنند بعد برند،ولی خب اگه نیاند هم وظیفه شون نیست

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕