2777
2789
عنوان

موجود اضافه

168 بازدید | 11 پست

من نفهمیدم ب چ درد خدا میخوردم ک منو خلق کرده ن حوصله هیچ کاری دارم ن عرضشو همش عذاب میکشم دلم میخواد بمیرم ن از خانواده خودم شانس آوردم ن شوهر کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلق هیچکس و هیچ موجود زنده ای بیهوده نیست

قطعا وظیفه ای داریم دراین کائنات

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
شرایطتتو بگو تحصیلاتت سنت شغلت مامان شدی؟

تاثیر داره مگ.دیپلم 24 خونه دارم ولی دلم میخواد بیرون کار کنم اینجوری احساس بدرد نخوری میکنم ولی عرضشو ندارم پشتکار بی اعتماد ب نفس دختر 4ساله دارم 

خلق هیچکس و هیچ موجود زنده ای بیهوده نیست قطعا وظیفه ای داریم دراین کائنات

اره اومدم ک فقط دختر ی خانواده باشم زن ی مرد مادر بچه بدون اینکه خودم احساس خوشبختی و با ارزشی کنم 

اره اومدم ک فقط دختر ی خانواده باشم زن ی مرد مادر بچه بدون اینکه خودم احساس خوشبختی و با ارزشی کنم&n ...

امید ب زندگی نداری😐

ی مشاوره برو خودتو دوست داشته باش

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
تاثیر داره مگ.دیپلم 24 خونه دارم ولی دلم میخواد بیرون کار کنم اینجوری احساس بدرد نخوری میکنم ولی عرض ...

🙂بافتنی بباف شیرینی بپز غذاهای جدید چرا بی عرضه وقتی بی عرضه ای که بچه ات تربیت نداشته باشه وقتی بی عرضه ای خونه ات دیگه عشقی توش نباشه گرمی بودن زنو نداشته باشه کتاب بخون به خودت عشق بده چه خبرته والا کاش من جای تو بودم ازدواج کرده بودمو دختر داشتم 

تاریخ شروع ۱۵.۷.۱۴۰۱وزن اولیه ۸۰.۸۰۰وزن هدف ۷۹🔐
🙂بافتنی بباف شیرینی بپز غذاهای جدید چرا بی عرضه وقتی بی عرضه ای که بچه ات تربیت نداشته باشه وقتی بی ...

میدونی چیه من تو زندگی خانوادگی محبتی ندیدم دلم میخواستم  با یکی ازدواج کنم صادقانه دوسم داشته باشه و درکم کنه ولی نشد الآنم مشکلم اینه کسی عشق و محبتی بهم نمی‌ده ک حالم خوب بشه  هیچ دوستیم ندارم تو ی شهر غریب بدرد نخورم

میدونی چیه من تو زندگی خانوادگی محبتی ندیدم دلم میخواستم  با یکی ازدواج کنم صادقانه دوسم داشته ...

ابجی همه همینن الان من خوبم تا میرم کلاس مامانو بابام هزار تهمت بهم میزنن درصورتی که کاری نمیکنم اما نباید ادامه بدم؟؟بقیه رو ول کن برا خودت زندگی کن باورکن منم محبتی نمیبینم همش خنجره که میزنن چاره ام چیه ؟ دوستامم همینن همه همین شدن هرادم بدی داره که باعث ازار طرفشه شاید منوتو نبینیم خدای نکرده طلاق بگیری خوبه؟ میبینی یکی میشینه رو زندگی که تو موهاتو بابتش سفید کردی بیدارشو بخدا این راه اشتباهه که چشماتو بستی

تاریخ شروع ۱۵.۷.۱۴۰۱وزن اولیه ۸۰.۸۰۰وزن هدف ۷۹🔐