2777
2789
چرا فک میکنین اونایی که ماهواره میبینن نفهمن شما باید بیای بهشون یاد بدی ننه بابایی هم که شب میشینن فیلم سوپر میبینن باید رو خودشون کار کنن فیتیله شهوتشونو بکشن پایین بچه ها هم باید اموزش داده بشن که برنامه مناسب خودشونو ببینن که بازم بر میگرده به پدر مادر
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
والله دختر من نه سالشه همیشه هم ماهواره بوده به جم جونیور میبینه به پرسین تون با فیلم گریم تو منو تو یه لحظه صحنه ماچ بیاد یریع عوض میکنه میگه مامان مناسب من نیست بر میگرده به تربیت همش و همش
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم بعضی ها جلو بچه هاشون سریالای مضخرف جم و فارسی وان رو میبینن به خدا گناه داره روحیات بچه رو با این فیلما داغون نکنیم خودمون هم همینطور آخه چی دارن این شبکه ها خیلی چرت و بی خودن
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
من خودم از وقتى ٧،٨ سالم بود تو خونمون ماهواره داشتیم بابام کانالاشو مرتب کرده بود شاید فقط ١٦، ١٧ کانال به درد بخور داشت من هیچوقت از اون ١٦ ، ١٧ تا بالاتر نمیرفتم حتى وقتى مامانمینا نبودن واسم عادى بود اما یکى از دوستام که خیلى خونه هم میرفتیم و در ظاهر مذهبى بودن و خودشون ماهواره نداشتن خیلى تو نخ ماهواره بود هروقت میومد خونمون و میخواستیم بازى کنیم میگفت حالا بریم یه کم برنامه هاى ماهواره رو ببینیم بعدش بازى کنیم
منم دقیقا همینو میگم نبود ماهواره بچه ها رو حریص میکنه چون خواه ناخواه دوستاشون صحبت میکنن و اینم مشتاق میشه ولی باید کنترل واقعی بشه مثلا من در ول روز به ندرت شبکه منو تو رو نگاه میکنم چون یهو وسط تبلیغاش یه صحنه ترسناک مثلا از سریال گریم پخش میشه و ممعنا خواب شب پسرم مختل میشه؟ پس نداشتن ماهواره پاک کردن صورت مساله اس بر فرض ماهواره رو برداشتیم اینترنت رو چی گوشی های موبایل رو چی تبلت هایی که الان هر بچه کوچولویی یکی داره چی ؟ و ...
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
خیلی برام عجیب بود این همه موضع گرفتن. شما به نظرتون ماهواره داشتن خیلی مهمه.اونقدر که اصلانمی شه به نداشتنش فکر کرد. خیلی خوب من اصلا کاری ندارم که ماهواره خوبه یا بد.ماهواره حتما باید توی خونه باشه یا به هیچ وجه نباید باشه. اگر هم براتون اهمیتی نداره که بچه ها بعضیی شبکه ها و ... رو ببینن که خوب مشکلی ندارید و من هم کاری ندارم این درسته یا نه. اما من واضح گفتم پدر و مادرهایی هستن که براشون خیلی مهمه بچه ها بعضی از شبکه ها و سریال ها و بعضی از صحنه ها رو نبینن. اما بچه ها دارن این شبکه ها رو می بینن .بدون این که پدر و مادر اطلاع داشته باشن و پدر و مادر فکر می کنن روش درستی رو انتخاب کردن برای این که بچه ها آسیب نبینن. بعد از دونستن این موضوع هم باز انتخاب با خود پدر و مادر هست که چه تصمیمی بگیرن. باز دوستان می گن که ما شبکه ها رو قفل می کنیم و وقتی بچه ها خوابیدن نگاه می کنیم.به نظر میاد بعضی از دوستان نه کلیپ رو نگاه کردن و نه بقیه ی پست ها رو خوندن.فقط با مشاهده ی کلمه ی ماهواره توی عنوان تاپیک موضع گرفتن که ماهواره بد نیست. بعضی دوستان هم به سادگی ادب رو زیر پا گذاشتن در صورتی که مودبانه هم می شد صحبت کرد. به هرحال اگر براتون مهمه که بچه ها آسیب نبینن(ممکنه از نظر شما آسیبی وجود نداشته باشه.من دارم طبق نظر خود بچه های دبستانی می گم که توی این مدرسه باهاشون مصاحبه شده) و فکر می کنید با قفل کردن بعضی شبکه ها و تماشای ماهواره توی ساعت خواب بچه ها دیگه فرزندانتون برنامه هایی که شما براشون مناسب نمی دونید رو نمی بینن یه کمی هوشیارتر عمل کنید .چون واقعیت این طور نیست. شاید فکر کنید نه بچه ی من این طور نیست.اما تمام این بچه ها هم گفتن که پدر و مادرمون نمی دونن ما رمز ماهواره رو داریم . بازم تصمیم باخودتونه .می تونید این جا بیاید از فواید ماهواره صحبت کنید دلایلی که نباید ماهواره رو جمع کرد.و منو سرزنش کنید که چرا چنین تاپیک زدم و نباید این کار رو می کردم. در حالی که اصلا حرف من این نیست که ماهواره خوبه یا بد. من می گم فواید و مضرات هر چیزی باید سنجیده بشه. اگر قراره چیزی فایده ای برای ادم داشته باشه نباید ضررش بیشتر از فایده اش باشه که باز هم تشخیص ضرر و فایده ی هر چیزی به عهده ی خود آدمه. در نتیجه شما می تونید فواید ماهواره رو بیشتر از مضراتش بدونید.
در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام
سلام عزیزم فقط یک سوال به نطر من برنامه های خود ایران هم همچین مناسب بچه ها نیستن حتی سریال هامون عزیز دل در کل من خودم بچه ای بودم که از دیبرستان تو خانه ما ماهواره بود ولی مادر من مدیریت داشت هم سر کار میرفت هم حواسش به من و برادرهایم بود هیچکدام از ما حداقل از لحاظ جنسی و اینا مشکلی نداریم ولی شما (این شمایی که میگم کلی است ) که فکر میکنید مشکل از ماهوراه است یک نگاه به شبکه های داخلی بندازید خشونت های سریال ها تکه کلام های زشت برخی کارتون ها و چی چی این ها هم همچین دست کمی از ان ور ابی ها ندارن در کل من زیاد تلویزون نمیبینم به دلایل شخصی و مخصوصا برای پسرم و مشکلی که داره ..............
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خانوم سارای گرامی شما وقتی میبینی برنامه همین تلوزیون ملی خودمون هم مشکل داره ، وظیفته که نه خودت نگاه کنی و نه بذاری بچه ات نگاه کنه این که خیلی واضحه :) وقتی یه چیزی دیدنش گناه باشه چه بری تو اتاق تنهایی ببینی چه دور همی ببینی.گناهه دیگه!!
بِسْمِ اللهِ الَّذِی لا أرْجُو إلاّ فَضْلَهُ ، بـنـام خـــدا یــى کـه جـز فـضـلـش امـیـدى نــدارم، چــه آرامــشِ بــهــشــتــــ گــونــه ای دارنـــد، لـحـظـه هــایــی کــه سرشــارنــد از تـــو
مامان مورچه عزیز پدر و مادری که میخوان بچه را درست تربیت کنن اول کار باید خودشون روی رفتارهای خودشون کار کنن ، وقتی برای خودتون مجاز میدونید که فیلم نگاه کنید کم کم پای بچتون هم باز میشه به دیدن اینها. اگه دیدن یه چیز بده پس بزرگ و کوچیک نداره.برای مه بده.تاثیرش برای همه هس بچه های این دوره زمونه اینقددددر فضول و شیطون هستن که مطمئنا از یه جایی که ما نفهمیم سرک میکشن و سر از مسئله در میارن اونایی هم که با افتخار تمام میگن ما دور همی میشینیم سریال های ماهواره ای میبینم که دیگه خیلی خوش به حالشونه چند سال دیگه وقتی بچه هاشون ریز به ریز قضیه ها رو ازشون سوال کردن یا به فحشا کشیده شدن یا حداقل حداقلش بلوغ زودرس گرفتن ومشکلات رشد بههم زدن انوقته که دودستی میکوبن تو سر خودشون که ای وااااای چه اشتباهی کردیم!! لااقل حرف مشاوران در این زمینه را بخونید بعد اینقدر راحت نظر بدین به دوستان مسلمون (تاکید میکنم مسلمون نه اونی که فقط شناسنامه ای هس یا اونی که پیرو سایر ادیان هس) توصیه میکنم به یه سر به توصیه های دینی و روایات در این زمینه بزنیم.، به نیروی چشم وقتی یه چیزی را میبینه و دیگه اون صحنه از یادش نمیره ، به حرفهای بزرگامون مبادا این چند روز دنیا رو غفلت کنیم و یهو به خودمون بیایم و با لگد بخوایم بیدار شیم.اونوقت دیگه کار از کار گذشته باشه!
بِسْمِ اللهِ الَّذِی لا أرْجُو إلاّ فَضْلَهُ ، بـنـام خـــدا یــى کـه جـز فـضـلـش امـیـدى نــدارم، چــه آرامــشِ بــهــشــتــــ گــونــه ای دارنـــد، لـحـظـه هــایــی کــه سرشــارنــد از تـــو